Boş yapıyor 2 cigabayt bilgisayar ühü. Hayır meslek zorlaması falan anlarım da gerçekten sinirlendiriyor bu türleri ya.Ders konusunda eksiklerizi giderin ve ailenizle sürekli iyi ve samimi geçinmeye çalışın. Ona bakarsanız babama 300k miras kaldı ama evde çalışan pc yok.
18 19 yaşına geldiğnde umraım açtığın konuyu görürsen ve ben ne ***** çocukmuşum dersinMerhaba 13 yaşındayım hep sınıftaki veletler beni dışlıyor ve annem taktir alamıyom diye pc almıyo ve babam notlarım iyi değil diye sinirleniyor o kadar ders çalışmama rağmen yüksek not alamıyorum benim hayalim asker, polis,eczacı filan olmak ama babam mühendis,bilim insanı olmam için zorluyo ve en kötüsünü söyleyeyim mi? Benim annemin teyzesi benim zengim olduğumu kuzenimin ise fakir olduğunu sanıyo ama öyle bir durum yok hatta benim laptopum bile 2 gb ram Intel hd 4000 ve annemin teyzesi buna rağmen benim zengin oldugumu sanıyo bu yüzden eline baya para geçti o paralarla kuzenime yeni laptop alcak ama kuzenimin laptopu daha iyi ve laptopu eski olan benim laptopu kuzenime değil bana alması lazım ama almıyo ben böyle hayatın...
Allah belanı vermesin
Ühü ne demek? Bir şeyi söylediysen anlamını yazacaksın kardeşimBoş yapıyor 2 cigabayt bilgisayar ühü. Hayır meslek zorlaması falan anlarım da gerçekten sinirlendiriyor bu türleri ya.
Sınıftaki ''veletler'' veletler diye küçümsediğin adamların dışlaması mı etkiledi seni kendine gel. Ben de sınıfta muhattap bulamıyorum ama dert etmiyorum illa arkadaş falan olmak zorunda değilsiniz onlarla.
Ağlamak demek kardeşim. Benim de bu tür dönemlerim oldu ama hepsinde ne kadar çocukça davrandığımı anladım ve değiştim. Ve istediğin gibi abilik taslayabilirsin ancak ben 11 yaşındayım.Ühü ne demek? Bir şeyi söylediysen anlamını yazacaksın kardeşim
Bu üslupla dışlanman çok normal. Kendine çeki düzen vermen lazım. O ölmek istiyorum falan da hikaye. Kendininkine dert diyorsan istersen bir de ateist olduğu için ailesi tarafından dışlandığı için intihar eden arkadaşımı anlatayım. Böyle ufak şeylere takılmana gerek yok. Ayrıca bilgisayar bir stati göstergesi değildir. Ha çok bilgisayar istiyorsan kuzeninin eski PC'si senin olabilir WDWATDGTYDGAWGDTAWD.Benim annemin teyzesi benim zengim olduğumu kuzenimin ise fakir olduğunu sanıyo ama öyle bir durum yok hatta benim laptopum bile 2 gb ram Intel hd 4000 ve annemin teyzesi buna rağmen benim zengin oldugumu sanıyo bu yüzden eline baya para geçti o paralarla kuzenime yeni laptop alcak ama kuzenimin laptopu daha iyi ve laptopu eski olan benim laptopu kuzenime değil bana alması lazım ama almıyo ben böyle hayatın...
11 yaşındakiler sanırım kayıt olamıyordu bildireceğim galibaAğlamak demek kardeşim. Benim de bu tür dönemlerim oldu ama hepsinde ne kadar çocukça davrandığımı anladım ve değiştim. Ve istediğin gibi abilik taslayabilirsin ancak ben 11 yaşındayım.
seni dışlamaları anormal değil benceSanane lan
APZMQĞZMQPSMQLSMQLAQSanane lan
Üsluba bakın.Sanane lan
Ergenlikte 1 seneye düzelir çok düşme yalnız bırakalım çocuğuBu üslupla dışlanman çok normal. Kendine çeki düzen vermen lazım. O ölmek istiyorum falan da hikaye. Kendininkine dert diyorsan istersen bir de ateist olduğu için ailesi tarafından dışlandığı için intihar eden arkadaşımı anlatayım. Böyle ufak şeylere takılmana gerek yok. Ayrıca bilgisayar bir stati göstergesi değildir. Ha çok bilgisayar istiyorsan kuzeninin eski PC'si senin olabilir WDWATDGTYDGAWGDTAWD.
Bu arada saça sakala laf demeye hakkın yok, dağda mı yetiştin karı gibi saç ne demek???