Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geçen hafta bu monitörü aldım cumartesi akşama doğru geldi ve denediğimde ölü pixel in olduğunu farkettim görür görmez bildirdim ve ilk iş günüde kargoya verdim salı sabahı ulaştığı bildirimi gitti 1 hafta boyunca ne bir geri dönüş ne bir haber vermeden geçirdiler en sonunda ben yazı yazdığımda tek geri dönüş "ürünümüz seri numarılıdır ve ürün girişinde çiziker olduğundan değişim reddedilmiştir". Böyle bir şey olabilir mi ya? Ürün tabii ki seri numarlı olacak markalı ürün alıyorum. Ürün geldiğinde çizik dediği şey bir serçe parmağını geçmiyor ve ben o cihazı fişe takmadan nasıl deneyebilrim böyle bir saçmalık var mı ya? Şimdi de acer yetkilir servise gidin diyorlar kaç günde tamir olur bu monitör Allah bilir. Ne yapabilrim haksız mıyım haklı mıyım ona göre bir tüketici hakları vs. bildirmek istiyorum.Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Ekler
Son düzenleme: