Android OMİX X6 Geekbench 6 sonuçları...

ASELS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
Bu telefon bir efsane aslında :) Menüsü yağ gibi akıyor, uygulamalar anında yükleniyor, oyun için test etmedim ama diğer her şey için fazlasıyla yeterli, güzel bir cihaz.

Screenshot_20250810-041945.webp
Screenshot_20250810-104625.webp

Screenshot_20250810-104647.webp

Benzer özelliklere sahip 6gb ramli diğer telefonlarla kıyaslama:

2025-08-10_04-31.webp

Son düzenleme:
Bu telefon bir efsane aslında :) Menüsü yağ gibi akıyor, uygulamalar anında yükleniyor, oyun için test etmedim ama diğer her şey için fazlasıyla yeterli, güzel bir cihaz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
işlemcisi oyun için uygun değil

işlemcisi oyun için uygun değil
Denedin mi yoksa denemeden işkembe hesabı mı yazdın...? Oyundan oyuna değişir bence, ama tabii olarak güncel, zorlu oyunları oynatamaz fakat diğer oyunları oynatabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi oyun oynayan biri değilim fakat internette oyun da oynatabildiğine dair bazı şeyler okudum yani...
Bu telefon daha çok normal kullanım için tasarlanmış, ücret / verimlilik açısımndan ben bu kadar iyisini bilmiyorum, çok seri ve güzel bir cihaz. Tek eksiği 5g yok, 5g çıktığında belki değiştirmek gerekebilir...

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kimin ürettiğine bakar mısınız?

Sırf sen oyun oynatmaz dediğin için GPU testi de yapacağım, bakalım puanı kaç çıkacak...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimin ürettiğine bakar mısınız?
Sİngapur merkezli bir çinli şirket markası, OMİX...

Sırf sen oyun oynatmaz dediğin için GPU testi de yapacağım, bakalım puanı kaç çıkacak...

Sİngapur merkezli bir çinli şirket markası, OMİX...
Omix kendisi mi üretiyor? Bu arada sonradan neden Reeder tarzına döndüler? Önceden kamera sensörünü bile söylüyorlardı şimdi yeni telefonlarında Android sürümü bilgisi bile yok.

İşlemcisi Ocak 2021 çıkışlı 12nm. G99 2022 çıkışlı 8nm bir cihazı aynı paraya alabilir ve daha iyi performans alabilirsiniz. Her alanda daha iyi performansla beraber. :)

benzer özelliklere sahip diye algı oluşturduğu telefonlarında işlemcilerine ve özelliklerine sakın bakmayın :) Sadece ram yüksek diye telefonu iyi sanmak :)

Omix kendisi mi üretiyor? Bu arada sonradan neden Reeder tarzına döndüler? Önceden kamera sensörünü bile söylüyorlardı şimdi yeni telefonlarında Android sürümü bilgisi bile yok.
Yok OMİX kendi tasarlayıp üretiyor bunlar etiket basıp pazarlıyor, tr uzantılı omix sayfası tr distribitörüne ait sanırsam, esas sayfasını ben de bilmiyorum, singapur merkezli olduğundan gugle çıkarmadı :)

Denedin mi yoksa denemeden işkembe hesabı mı yazdın...? Oyundan oyuna değişir bence, ama tabii olarak güncel, zorlu oyunları oynatamaz fakat diğer oyunları oynatabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi oyun oynayan biri değilim fakat internette oyun da oynatabildiğine dair bazı şeyler okudum yani...
Bu telefon daha çok normal kullanım için tasarlanmış, ücret / verimlilik açısımndan ben bu kadar iyisini bilmiyorum, çok seri ve güzel bir cihaz. Tek eksiği 5g yok, 5g çıktığında belki değiştirmek gerekebilir...
"ücret / verimlilik açısımndan ben bu kadar iyisini bilmiyorum" sabah sabah güldürme ya :)

İşlemcisi Ocak 2021 çıkışlı 12nm. G99 2022 çıkışlı 8nm bir cihazı aynı paraya alabilir ve daha iyi performans alabilirsiniz. Her alanda daha iyi performansla beraber. :)

benzer özelliklere sahip diye algı oluşturduğu telefonlarında işlemcilerine ve özelliklerine sakın bakmayın :) Sadece ram yüksek diye telefonu iyi sanmak :)
G99 işlemcili bir telefonun Geekbench 6 cpu ve gpu sonuçları var mı elinizde bir de telefonun fiyatı önemli, bakalım ücret / verimlilik açısından hangisi daha iyiymiş :)

"ücret / verimlilik açısımndan ben bu kadar iyisini bilmiyorum" sabah sabah güldürme ya :)
Daha iyisi hangisi veya hangileri, yaz da bilelim ... Bir kıyaslama yapabilelim.

Sade işlemci açısından yarım resim atmayın, ben tam atayım da hepsi gözüksün:

2025-08-10_10-25.webp

Burada işlemci kadar hatta daha önemlisi telefonu / telefonları kıyaslıyoruz, var mı ücreti hesaplı ve g99 işlemcili güzel bir telefon önerin?

Geri