Android OMİX X6 Geekbench 6 sonuçları...

+%161 daha yüksek olduğunu gösterdiğin için tşk :) yarım atma diye ayar veriyor birde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attım ya üste sana özel öneri. :) şaka gibisin ya. şu rezil cihazı bile öven gördüm ya .
Sade işlemci açısından yarım resim atmayın, ben tam atayım da hepsi gözüksün:

Alıntıyı görüntüle

Burada işlemci kadar hatta daha önemlisi telefonu / telefonları kıyaslıyoruz, var mı ücreti hesaplı ve g99 işlemcili güzel bir telefon önerin?

1754811197958.webp

övüp önerdiğin cihazın sar değeri bile belli değil :)ucuz etin yahnisi için kanser olmada.

Kıyaslama açısından şunu bırakayım, belki bakan olur.

İnternet satışlarında 1000TL ye yakın fark var, Casper da 2gb fazla ram var, bundan dolayı fark fazla olabilir ama CASPER VIA X30 performans bakımından daha iyi gözüküyor.

Kullanıcı arayüzü bakımından ise casper kullanmadığım için bilemiyorum fakat Omix x6 LineageOs 15' aşırı benziyor, çok sade, gereksiz bi şey yok. Benim düşünceme göre Omix x6'ya da 8gb ram koysalarmış çok daha iyi bir test sonucu çıkarmış, ram bu testlerde belirleyici olabiliyor.

Bu arada OMİX X6 fiyatı da mağazadan almak istenirse :

2025-08-10_10-54.webp

Ben 5.000 TL ödedim, sıfır... Kapalı kutu, bim market satışı...

Denedin mi yoksa denemeden işkembe hesabı mı yazdın...? Oyundan oyuna değişir bence, ama tabii olarak güncel, zorlu oyunları oynatamaz fakat diğer oyunları oynatabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi oyun oynayan biri değilim fakat internette oyun da oynatabildiğine dair bazı şeyler okudum yani...
Bu telefon daha çok normal kullanım için tasarlanmış, ücret / verimlilik açısımndan ben bu kadar iyisini bilmiyorum, çok seri ve güzel bir cihaz. Tek eksiği 5g yok, 5g çıktığında belki değiştirmek gerekebilir...
işkembeden atmadım oyunlar unisoc a göre optimize edilmiyor yine oynatır fakat muadili snapdragon ve mediatek işlemciler kadar iyi performans veremez

Google açıyor mu?

Google açıyor mu?
Yav ben bur forumda veletleri tanıdım, adammış gibi ahkam kesen, yine ben bu forumda bir şey daha farkettim sayende..:

Daha bi kaç hafta mı, ay mı önce sen burda ağlıyordun, ekran kartın hurda, bilgisayarın hurda, artık tetik almıyor diye, ne oldu...! Birden kendini ultra zengin yerine koyup milletin telefonunu mu küçük göstermeye çalışıyorsun... Bi garipsiniz hakikaten. Sizle zaman kaybetmek israftan başka bi şey değil.

Zaten forumun yarısı psikolojik rahatsızlık konusu açıyor, diğer yarısı oyun için derslerinden geçmiş yaşı küçük velet kıvamında alimlerden oluşuyor, bir de aslında beş kuruşa konu açıp, ultra zenginmiş gibi mesaj yazanları görünce şaşırmamak gerek ama işte insan hayret ediyor, pes doğrusu.

Yav ben bur forumda veletleri tanıdım, adammış gibi ahkam kesen, yine ben bu forumda bir şey daha farkettim sayende..:

Daha bi kaç hafta mı, ay mı önce sen burda ağlıyordun, ekran kartın hurda, bilgisayarın hurda, artık tetik almıyor diye, ne oldu...! Birden kendini ultra zengin yerine koyup milletin telefonunu mu küçük göstermeye çalışıyorsun... Bi garipsiniz hakikaten. Sizle zaman kaybetmek israftan başka bi şey değil.

Zaten forumun yarısı psikolojik rahatsızlık konusu açıyor, diğer yarısı oyun için derslerinden geçmiş yaşı küçük velet kıvamında alimlerden oluşuyor, bir de aslında beş kuruşa konu açıp, ultra zenginmiş gibi mesaj yazanları görünce şaşırmamak gerek ama işte insan hayret ediyor, pes doğrusu.
Benim bilgisayarımın bozuk olması, fiyatını hak etmeyen ürünleri eleştiremeyeceğim anlamına gelmez. O telefona zaten para verilmez. O zaman senin mantığına göre; S25 Ultra kullanan biri her şeyi biliyor. Gerçi telefondan anlasan zaten onu almazdın. önemli olan bilgi. Gerçi 2. Paragrafta sanki bunu başkasına söylemişim gibi anlatmışsın, bozuk olan bilgisayar benimdi ama. Türkçe desen o da yok

Attığın tüm mesajlarda karşındakine hakaret ve küçümseme cümleleri kuran sensin. Beş kuruş bile verilmeyecek telefonu övüp “efsane” diyen sensin. Milleti yanlış yönlendiren, sana daha iyi bir telefon alternatifi sunulmasına rağmen hâlâ diretip hakaretlere devam eden sensin. Gram zeka kırıntısına sahip olmayıp buradaki insanların maddi durumuyla dalga geçip malzeme yapıyorsun utanmadan. İnsan gibi konuşma ve saygı gösterme yetisi bile kazanamamış bir tek hücrelisin ama hâlâ yüzün kızarmadan yanlış düşünceni destekleyip savunuyor, zinciri kopmuş gibi millete saldırıyorsun.

İnsan gibi saygılı konuşamıyorsan, hiç konuşma; edebinle sus.

Bu telefon bir efsane aslında :) Menüsü yağ gibi akıyor, uygulamalar anında yükleniyor, oyun için test etmedim ama diğer her şey için fazlasıyla yeterli, güzel bir cihaz.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benzer özelliklere sahip 6gb ramli diğer telefonlarla kıyaslama:

Alıntıyı görüntüle
Tasarım güzel , bu fiyata damla çentik kullanmamaları da güzel ama işlemci berbat. Tabletimde Unisoc T618 Tiger var , menüde , üst menüyü açarken bile kasılıyor, performansını beğenmiyorum.

Ben seni de tanıdım kısaca paran kadar konuş diyorsun

Bu telefon bir efsane aslında :) Menüsü yağ gibi akıyor, uygulamalar anında yükleniyor, oyun için test etmedim ama diğer her şey için fazlasıyla yeterli, güzel bir cihaz.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benzer özelliklere sahip 6gb ramli diğer telefonlarla kıyaslama:

Alıntıyı görüntüle
muadili varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450