Neler Yeni

Online Oyun Dışında Oyun Oynayamamak.

Dostlar selam,

Sizlere bir soru konu hakkında danışmak isterim. Ne zaman ki online oyun oynamaya başladım Steam pubg'den itibaren artık hikayeli oyunlar oynayamıyorum (GTA Hariç). Ne zaman ki pubg tarzı açık dünya oyunlarla tanıştım hikayeli oyunları oynamayı bıraktım. Oynadığım oyunlar pubg cs2 bf1 ve 5. Bunları oynuyorum sadece sizde de böyle mi ? Hikayeli oyunlar şu anda çok sıkıcı geliyor.

Mesela çıkan her hikayeli oyunları da alırım. bi almaklarım elden ring diablo felandır. RDR2 bi hevesle aldım sadece 30 dakika oynayıp kapattım. Benim gibi olan var mı ?

Online oyunlardan muazzam derece zevk alıyorum sıkılmadan 10 saat'e yakın pubg oynuyoruz veya diğer oyunları.
uncharted dene

Dostlar selam,

Sizlere bir soru konu hakkında danışmak isterim. Ne zaman ki online oyun oynamaya başladım Steam pubg'den itibaren artık hikayeli oyunlar oynayamıyorum (GTA Hariç). Ne zaman ki pubg tarzı açık dünya oyunlarla tanıştım hikayeli oyunları oynamayı bıraktım. Oynadığım oyunlar pubg cs2 bf1 ve 5. Bunları oynuyorum sadece sizde de böyle mi ? Hikayeli oyunlar şu anda çok sıkıcı geliyor.

Mesela çıkan her hikayeli oyunları da alırım. bi almaklarım elden ring diablo felandır. RDR2 bi hevesle aldım sadece 30 dakika oynayıp kapattım. Benim gibi olan var mı ?

Online oyunlardan muazzam derece zevk alıyorum sıkılmadan 10 saat'e yakın pubg oynuyoruz veya diğer oyunları.
indie oyunlara göz atabilirsin kingdom two crowns öneriyorum beni online oyunlardan koparan müzikleri ve atmosferi ile kendimden geçiren bir oyun grafikleri pixel diye hemen önyargılı olma oyunu arada açar sırf müzikleri için bir kez daha bitirirm.

Dostlar selam,

online oyunların şöyle bir artısı olabilir hocam eğer arkadaşlarla vs giriyorsanız ya da tek girseniz bile bir şekilde insanlarla iletişim halinde olabiliyorsunuz yani sadece oturup oynamakla kalmıyor aynı zamanda da konuşarak sosyalleşiyorsunuz bu da bazen güzel anlar ortaya çıkarabiliyor ayrıca rekabetçi oyunlar daha hızlı daha çekişmeli olduğu için insan hikayeli oyunlarda ki gibi rahat olamıyor a esc basıp durdurayım onu yapayım bunu yapayım gelirim rahatlığı yok sürekli monitör başında durmadan devam ediyoruz hikayeli oyunlardan daha çok aksiyon tabanlı bir şeyler oynayabilirsiniz belki yavaştan alışırsınız

aynı sorun bendede var hikayeli oyunlarda skip atabiliyorsam asla oynayamam dayanamıyorum elimde değil illa basıyorum o tuşa zaten oyununda bir amacı kalmıyor o saatten sonra

Ben de online harici oynamıyorum. Competitive oyun da girmiyorum onlinelardan. Pvm takılıyorum daha chill oluyor. Hikayeli solo sevdiğim oyun varsa youtubedan izliyorum veya kardeşim oynuyor onu izliyorum.

Online oyunlar mikro ödeme sistemiyle çalışır. 3-5 veriyorum derken 1 sene sonra ardınıza bir bakarsınız binlerce lira basılmış. Keşke yatırmasa mıydım dersiniz. Ben şu an warframe oynuyorum pcde sadece. Onda da para yatırmaya gerek yok özel skinler harici her şey oynayarak elde ediliyor.

Aynı öyle hocam valla. hikayeli oyunda gerçekten zaman geçmiyor ama online girince zaman su gibi akıp gidiyor.
biraz oyun diyeti yapsan iyi olur bence hem özlemiş olursun hem de geri döndüğünde bir hikayeli oyun oynarsan bu sorun gider gibi geliyor bende fazla hikayeli oyun oynamıyorum ama saranları oynuyorum mesela mafia 1 2 yede başlarım bir dahaki haftaya büyük ihtimal onu tavsiye edebilirm oynamadıysan

Dostlar selam,

Reis bı Detroit Become Human ı kesinlikle denemelisin . Mesela ben de çok hikayeli oyun oynayan biri değilim fakat Detroit bambaşka bişey. Adamlar öyle bir oyun yapmış ki oyunda yaptığın tercihler herşeyi etkiliyor . Sana oyunu gerçekten yaşatan nadir oyunlardandır kendisi . Var bende oynamıyorum şuan ama silmeye de kıyamıyorum.

Bu yıl için güzel bir liste hazırlayıp kendine hedef koyarsan bence oynarsın. Ben online'dan çok single oynarım ama böyle yapınca bir amacın oluyor, bu sebepten oyunları bitirmek daha zevkli bence. Kendi hazırladığımı örnek olarak bırakayım, istersen Excel kullanarak da yapabilirsin.

God of war ve sadece battlefield 1 i soluksuz oturup 5 saat oynadım. İçine aşırı çekiyor. Diğer oyunları sadece oynamaka için giriyorum bitsinde çıkim dfiyorum. ama oynamak istiyorum cekmiyor beni içine

Dostlar selam,

arkadaşlarınla oynarsan zevkli olur bir oyun sıkıırsın tek oynaya oynay her oyunda geçerli %80 lik kesime bence

Dostlar selam,

aynı sorun bende de var kardeş.bazen düşünüyorum neden bu 4060 ti yi aldım rx 6400 neyime yetmiyordu diye.bende de war tgunder bağımlılığı var.hoşuma gidiyor.sesler patlamalr vs. savaş atmosferini yaşatıyor bana.birkaç sene öncesine göre sesler çok gelişti oyunda.arcade tank oyunu oynayuyorum.mesela uçkla bomba attığında o patlama görsel effectleri ve patlama sesleri çok hoşuma gidiyor.savaş havası veriyor bana.tanktan topu ateşlediğinde o top sesi gibi. harika duygular veriyor insana.görsel bakımdan da çağ atladı oyun bu sene.dlss4 ve rt geldi oyuna.oyun keyfime keyf kattı.tabii illaki eksi veya eksik yanları var.similasyon oyunu bu.bir sürü tank çeşidi var ve tanklar rasındadaki dengeyi ayarlamak mutlaka zordur.gerçeklikle bağdaşmayan durumlar söz konusu.mesela ağır zırhlı bir tank mouse veya ısm4 veya t-34 heavy tank.ben zırh delici mermimle birkaç defada bu tankları zor delebiliyorken basit tank olan zsu-57 kmus ile adam tek çekebiliyor.zsu57 dediğin saniyeler içinde seri toplam 157mm delmeli 4x2=8 atış yapabilme becerisine sahip uçaksavar.yani gidip 200-250mm lik bir zırha tek çekmesi anormal.şu normal olan: seri atış yapabildiği için aynı yerlere baskı uygulaafğından heavy tankın zırhı zamanla zayıflar.bu da delinmesine yol açabilir.mesela 8 atş yaptın mouse gibi bir devin zırhını zayıflatmakla yetinmesi lazımdı.bu tek çekiyo.mesela mausun da özelliği dayanıklılığının yanı sıra coh1 oyunundan da hatırlayacağınız üzere uzun menzillerde etkili olması.ama maaalesef oyunda etkiyi bırak uzun menzilde tankı göremiyor.yani nişan aldığında düşman uzaktan kırmızı gözükmüyor oyunda.bunun gibi can sıkıcı denge eksiklikleri çok var.mausun dezavantajları güzel.ağırlığından dolayı hızı,manevra kabiliyeti olması gerektiği gibi.yine de seviyorum war thunderi.mesela çaksavar kullanmayı çok seviyorum.bir gepard 2,lav gibi.
her neyse senin sorununa gelicek olursak: ben de hikayeli oyunları grafik atmosfer ve hikayesi için oynuyorum genelde.gta nın gavasını bence aynı kategorideki cyberpumk2077 bozdu bence.aşağıdaki video kanıtlıyor bunu.iki oyun çok benziyor birbirine.gta6 nasıl olur bilemem.

bunun yok şöyle iyi oyun var onu oyna anlarsınlık bir durumu yok bağımlılık durumu gayet normal, eğer hikayeli oyunlardan zevk almak istiyorsan biraz daha sandbox tarzı serbest takılmayı öğrenmen gerek ve rekabet bağımlılığını atman gerek. Şu anda ben hem rekabetçi hem hikayeli oyunlar oynuyorum taraf seçme durumu yok canım ne isterse oynuyorum. Hikayeli oyun oynarken hikaye bitsin diye ana görev kasmak veya görev kalmasın, karakter fullensin tarzı şeyler ile yan görev yapmak bir yerden sonra bayar ve sonradan girdiğinde oyunda 10 dakika duramaz olursun. Oyunun içinde oyundan alakasız veya oyunun sana sunduğu hikayeden alakasız saçma şeylerle uğraşmaktan zevk almaya başladığın zaman ikisinide oynayabilir hale gelirsin. Bir oyunun tek bir tarafı aşırı sağlam değilse ve olsa bile sana hitap etmiyor ise zevk almayı bilmezsen zevk alamazsın.

şuanki çoğu oyun youtuberı CHRBRG,call me kevin,dougdoug,cewohere,kolani,martincitopants vs. hep bu şekil oynuyor ve farkındaysan gayet zevk alıyorlar

rekabetçi oyunların farkı senden yaratıcılık istemiyor düz oynatıyor oynuyorsun o sana herşeyi kuruyor ama open world bir şey oynadığın zaman eğlenmek sana kalıyor, belki biraz daha lineer ilerleyen oyunlar oynamak zevkli olabilir senin için

Geri