Neler Yeni

Operatör önerisi 2024 fahiş fiyatlara karşı

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
EminEric
#operatorsoygunu tagı açıldı bu durumda indirim olurmu beklemelimiyim yoksa
20 veya 10 gb lik tarifeye sahip operatör öneriniz varmı? Mevcut hat Türk Telekom

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben GNÇ 25GB+1000DK 250SMS'e Turkcell'de 240 ya da 280 lira civarı veriyorum. Bende aslında 7 yıl TT kullandım, sadece bulunduğum konum itibariyle şebeke çekmiyordu. Olan internetimi kullanamıyordum bu yüzden operatör değişikliği yaptım.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Umarım operatörlere ceza yazılır ve bu ***** saçma fiyatlara karşı bir indirim yapılır. Zannetmiyorum ama bir umuttur yaşamak :)
Annemin tahhütü bir sonraki ayın başında bitecek. 400 liradan aşağı tarifeler yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NetGSM nasıl acaba. Turkcell alt yapısını kullanıyormuş doğrumudur? Aranızda kullanan varmı arkadaşlar.

1726657300407.png

grasdiyas

80+ Silver
türk telekom kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum full çekmesine rağmen aşırı yavaş 1gb 1250dk 139tl

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Eğer gerçekten Turkcell baz istasyonlarını kullanıyor ise istanbul içinde çok iyi bir çekim alanı var demektedir. FP olarak alınabilecek bir çok paketi var. Ancak sana bu paket fiyatlarının devamlılığını sunamayacağını düşünüyorum. Turkcell kendisine böyle rakip olacak birine müşteri kaybetmek istemeyeceği için sözleşme yenileme durumunda üzerine koyacaktır. Şuan GSM operatörlerinin %500 zam konuları açılmaya başladığı için NETGSM gibi firmalara ağırlık verilmeye başlandı. Uzun vaadede ne olacağı belli değil. Şuan için geçmenizi önermiyorum biraz daha faturasız hatta kalmanız daha mantıklı en azından 2 3 ay. Bir çok firma alt yapısını kiraladığı firmalara haksız işlem yaptığı çok belli oluyor zaten örneğin Türktelekom alt yapısını kullanan Türknet 100 mbps paketleri gibi. Kopmalar, yavaşlamalar, servis desteğinin uzun olması vs vs.

Umarım operatörlere ceza yazılır ve bu ***** saçma fiyatlara karşı bir indirim yapılır. Zannetmiyorum ama bir umuttur yaşamak :)
Annemin tahhütü bir sonraki ayın başında bitecek. 400 liradan aşağı tarifeler yok.

NetGSM nasıl acaba. Turkcell alt yapısını kullanıyormuş doğrumudur? Aranızda kullanan varmı arkadaşlar.

Alıntıyı görüntüle
#operatorsoygunu tagı açıldı bu durumda indirim olurmu beklemelimiyim yoksa
20 veya 10 gb lik tarifeye sahip operatör öneriniz varmı? Mevcut hat Türk Telekom

Top Bottom