Babama telefon alacağım bütçe 15k civarı sadece oppo istiyorum diyor ikna edemedim
O fiyatlardaki çoğu oppo telefon çöp parana yazıl edersin benden söylemesiBabama telefon alacağım bütçe 15k civarı sadece oppo istiyorum diyor ikna edemedim
Attğın telefonların max ederi 6-8kTelefondan çok fazla anlamam ama Oppo tercihi dikkatimi çektiği için Hepsiburada üzerinden modellere bakayım dedim. 15 bin TL civarı sadece iki model var.
Oppo'nun pek tercih edilen bir telefon olmadığı düşüncesindeyim. Keza ben de zamanında kullandım ve hiç memnun kalmadım.
Reno 5 lite kendisi kullaniyorTelefondan çok fazla anlamam ama Oppo tercihi dikkatimi çektiği için Hepsiburada üzerinden modellere bakayım dedim. 15 bin TL civarı sadece iki model var.
Oppo'nun pek tercih edilen bir telefon olmadığı düşüncesindeyim. Keza ben de zamanında kullandım ve hiç memnun kalmadım.
Evet doğru ben alt markası olduğunu unutmuşum ona ikna ettim realmiye gt2 gt2 proya bakarım güvenilir satıcı varmidirRealme gt2 alın hocam opponun alt markası kabul ederse tabi![]()
Reno 5 lite kendisi kullaniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet doğru ben alt markası olduğunu unutmuşum ona ikna ettim realmiye gt2 gt2 proya bakarım güvenilir satıcı varmidir
Attğın telefonların max ederi 6-8k
eyw çok yardımı oldu![]()
realme GT 2 256 GB 12 GB RAM Beyaz Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
realme GT 2 256 GB 12 GB RAM Beyaz Cep Telefonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
eyw çok yardımı oldu
bilinen yerlerden almayı tercih ederim![]()
realme GT 2 256 GB 12 GB RAM Beyaz Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
realme GT 2 256 GB 12 GB RAM Beyaz Cep Telefonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam burda biraz daha ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
stok bitmiş pardon![]()
Ben de alcam bu telefonu da indirim bekliyorumeyw çok yardımı oldu
gelirmiki bende bekliycem birazBen de alcam bu telefonu da indirim bekliyorum