usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,309
knk negro hafif acı yaHocam oreo f/p değil bu fiyat bandında negro öneririm
knk negro hafif acı yaHocam oreo f/p değil bu fiyat bandında negro öneririm
nereden aldiniz new donanım arşivi içiOreo 10 TL tutuyor. Süt, krem şanti falan yoksa 20 TL tutuyor yaklaşık.
Bence Oreo kraldır tam f/p ürünüHocam oreo f/p değil bu fiyat bandında negro öneririm
Neyi acı la?knk negro hafif acı ya
Ya bence öyle daha güzel oluyorknk negro hafif acı ya
İkisi de güzel bence, sütle uyumlular ikisi de.Ya bence öyle daha güzel oluyorben de oreo sevemiyorum
Oğlum şimdi düşündüm de o fiyata belki çeyrek porsiyon iskender alınabilirdiMerhabalar. Bugün evde kolay yapımı olan bir oreo keki yapmını anlatacağım.
Tadı: Tadı çok güzel.
Maliyet: Yaklaşık 20 TL tutuyor.
Tarif: Önce bir kupa bardağına 4 tane oreo atıp üstüne çeyrek bardak süt koyup oreo'ları parçalıyoruz.
Daha sonra bardağı mikrodalga'ya atıp 2dk pişiriyoruz.
Mikrodalga'dan çıkardıktan sonra soğumasını bekliyoruz.
Soğuyunca üstüne krem şanti koyuyoruz. Ve Afiyet Olsun.
Resim koyamadım kusura bakmayın![]()
Onun benzerini Bimde Satılan Oreo çakması Torku ilede yapılabilirMerhabalar. Bugün evde kolay yapımı olan bir oreo keki yapmını anlatacağım.
Tadı: Tadı çok güzel.
Maliyet: Yaklaşık 20 TL tutuyor.
Tarif: Önce bir kupa bardağına 4 tane oreo atıp üstüne çeyrek bardak süt koyup oreo'ları parçalıyoruz.
Daha sonra bardağı mikrodalga'ya atıp 2dk pişiriyoruz.
Mikrodalga'dan çıkardıktan sonra soğumasını bekliyoruz.
Soğuyunca üstüne krem şanti koyuyoruz. Ve Afiyet Olsun.
Resim koyamadım kusura bakmayın![]()
Oreo'nun ayrı bir tadı var ya.Onun benzerini Bimde Satılan Oreo çakması Torku ilede yapılabilir
Arada bariz tat farkı var amaOnun benzerini Bimde Satılan Oreo çakması Torku ilede yapılabilir
ve 3 paket çakma oreo 4,50 tlOreo 10 TL tutuyor. Süt, krem şanti falan yoksa 20 TL tutuyor yaklaşık.