Orijinal mi replika mi

Kulaklık orjinal ama çok dandik ben de aynısından aldım 1 ayda önce sol tarafı ertesi gün sağ tarafı bozuldu kulaklığın. Alma bence biraz daha ekle sağlam bişey al.

Kulaklık orjinal ama çok dandik ben de aynısından aldım 1 ayda önce sol tarafı ertesi gün sağ tarafı bozuldu kulaklığın. Alma bence biraz daha ekle sağlam bişey al.
Max 50 tl cikar ustu tik tik yapar shdhdh

Ucuz kulaklıklar iyi olmaz. İsterse Sony olsun.

Ucuz kulaklıklar iyi olmaz. İsterse Sony olsun.
1 ay goturse yeter ya zaten su corona olayi bitsin 3k masraf yapacam ekran karti kulaklik psu ram m2ssd su an para yok

Az daha koy bunu al.

aynsını 2 defa kardeşime aldık temiz kullanımda sadece 6 ay götürüyor bir süre sonra sağ sol ikisinden birisi ses vermemeye vs başlıyor :')

Bunu alabilirsin şu anda bunu kullanmakta şahsen kendi kulaklığım bozulsa ki şu ürünü kullanmaktayım gider kardeşime aldığımı alırdım

direk teknosadan al :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses vermeme olayına gelirsek kulaklığın magnetler yapışıyor sadece biraz temizlık yapınca düzeliyor ama ufak bi iğrençlik yapmak gerekiyor :/

Hocam ben başka bir sitede aldım ve orjinal geldi isterseniz atayım

bence xiaomi kulaklık değildehttps://www.trendyol.com/jbl/c100siublk-kulaklik-ct--ie--siyah-p-1246184?boutiqueId=435392&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.56.3 bunu alın üzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,668
Üyeler
188,144
Son üye
kayuu78
Geri