Şuan 8.sınıfım ilk sınavların ortalaması 99,8Ortalamanız kaç ve Takdir mi Teşekkür mü alıyorsunuz ben 90,85 ile takdir ( İngilizce girilmedi bende )
Şuan 8.sınıfım ilk sınavların ortalaması 99,8Ortalamanız kaç ve Takdir mi Teşekkür mü alıyorsunuz ben 90,85 ile takdir ( İngilizce girilmedi bende )
AnadolHangi lise
Yok be ne cezası anlayamazlar.kanka bu yöntem ile puan kassam farkedip bana ceza vermezler değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada benim amcam öğretmen aradım sordum zayıf not vermeyeceklermiş MEB'ten öyle talimat gelmiş. ancak düşük vereceklermiş 60-70 felan verirler belki ben yinede kurtarmaya çalışıyorum
Görmedim kaç gündür foruma girmiyordum.Ama zaten vardı benim konum neden açma gereği duydun ama helal olsun
Kaçıncı sınıf ?Normalde 93 , 94 falan alırdım ama bu sene sözlü notları ortalamayı çok rahat 90ın altına çekecek
8. sınıf tüm sene ortalamam 99.8' du benimdeŞuan 8.sınıfım ilk sınavların ortalaması 99,8
Bismillahirrahmanirrahimya bana girilmemiş puan felan delirecem
ben ilk başta yetişemedim sonra kendim youtubedan bakmaya başladım derslere girmiyordum %29 katılım diyor ne yapıcam ben
Alıntıyı görüntüle