Neler Yeni

Ortaokul kayıt için 3000 TL istiyorlar

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
3 yıl önce asagri ücret 3500 dü nasıl düşünmeden hemen verdiniz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

izinsiz ses kaydı yasak değilmi
Bu saçma yasak ile yasak olan bir şeyi nasıl kanıtlayacak o zaman

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
Kardeşim 6. sınıfı başka bir ortaokulda bitirdi, nakil olacak başka bir ortaokula.
Gideceği okul; kayıt için 3000 TL, sıvı sabun, 3 top A4 kağıdı, tuvalet kağıdı, şeffaf dosya istemişler. Bunlar olmadan kayıt olunmuyormuş.
Böyle bir uygulama var mı? Yoksa yaptıkları yanlış mı?
okula gidin kayıdı yapmassanız şikayet edeceğinizi söyleyin paşa paşa yaparlar 300 500 isteseler neysede 3000tl ne

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Kayıt olana kadar vericez diyin kayıt yaptırdıktan sonra vermeyin isterlerse şikayetçi olacağını söylersen Bi daha isteyemezler

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Utku
Hocam malzeme istekleri de böyleymiş:
3 top A4 kağıdı
24'lü tuvalet kağıdı
1 paket şeffaf dosya
sıvı sabun
tahta silgisi

Gerçekten de ihtiyaç listesini vermişler :D

Bizim adres tutuyor ona rağmen istemişler birde
Güzelce konuş olmazsa cimeri flaan arama mebi ara okulu söyle hallediyorlar.Bizde geçen sene 15k almışlar Araplardan Türklerden de 10k ana okulu için

Kardeşim 6. sınıfı başka bir ortaokulda bitirdi, nakil olacak başka bir ortaokula.
Gideceği okul; kayıt için 3000 TL, sıvı sabun, 3 top A4 kağıdı, tuvalet kağıdı, şeffaf dosya istemişler. Bunlar olmadan kayıt olunmuyormuş.
Bir polis olarak size yardım edebilirim hangi okul hangi şehir hangi ilçe?

sbr23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sabri
Cimere şikayet etsenizde bir şey olmaz boşuna uğraşmayın. Okullar yıl içinde yetmeyen odeneklerini bu şekilde tamamlamaya çalışıyorlar.Eğer ki kayıt için bir engeliniz yoksa vermesenizde bişey olmaz mecbur kayıt ediyolar sıkıntı olmuyor yani. Okul şansini deniyor. Ne koparsam kar diyor. 3bin değil 1bin versenizde kabul ediyor. Benim çocuğun kaydı için 20bin istediler. Hemde adresim felan da tutuyor hiç vermesem dahi kayıt etmek zorundalar. Kendilerince haklı sebepleri de dinleyince hak veriyorsunuz. Ama vermek zorunda değilsiniz. Birde enteresan veliler var tabi piyasayı yukseltiyolar. Okul 5 istiyor istediği hoca olsun die 15 veriyor. 40 veren duydum.

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
cimere şikayette bulunun 3k para istemek devlet okulunda yasak a4 kagıdı ise sınavlar için kagıtlar için sakın böyle birşeye kanmayın benim lisede aynı olay oldugu meb şikayet etiginiz zaman meb şoruşturma açıyor

Eskişehir Gökmeydan Sami Sipahi Ortaokulu
Tamamdır hocam siz şimdi gidip Cimer'e olan biteni yazın ben Eskişehir'de yaşamadığım için bir şey yapamam çünkü ben Ankara'da yaşadığım için benim ilgilenmem tuhaf olur benim yardım ettiklerimin çoğu Ankara'daydı onun için yapabildim benim tavsiyem sizin Cimer'e olan biteni anlatıp başka hiçbir şey yapmamanız ayrıca eğer ki siz bulunduğunuz ilçede bir Siyasi Parti'ye gidip yardım isterseniz şikayette bulunup dava açılıyor sonrasında okul müdürü disiplin cezası alıyor keşke Eskişehir'de yaşasamda şu utanmazlara haddini bildirsem 😠 Bu ne utanmazlıktır ya biz ne hale geldik böyle devlet okulu nasıl kayıt ücreti ister :( 3000₺ birde ya yuh

Eskişehir Gökmeydan Sami Sipahi Ortaokulu
Özür dilerim hocam keşke size yardım edebilseydim ama nafile size de umut vermiş gibi oldum kusuruma bakmayın :(

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
vermeyin sakın para falan bunlara
milli eğitim müdürlüğüne gidin şikayet edin para istiyorlar bizden vermediğimiz için kayıt yaptırmıyor diye

Starlex

80+ Silver
Bi böbreğini vermediği kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,736
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom