RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz. Olsa da bi anlamı yok OC yapamazsın.reis a320 anakart ile hiçbir şekilde olmaz değil mi ?
Olmaz. Olsa da bi anlamı yok OC yapamazsın.reis a320 anakart ile hiçbir şekilde olmaz değil mi ?
Sadece silikon kalitesini merak ettim zatenOlmaz. Olsa da bi anlamı yok OC yapamazsın.
bu çok iyi ama bende de aynı işlemci ve anakart var bendede platinum çıktı şansa bak xd1 saat sürdü test. Platium çıktı. kule tipi soğutu var üzerinde. Bu değerlere göre max oc değerlerimi ne yapamalıyım. ve bu testten sonra farklı bir test yapmalımıyım.
Alıntıyı görüntüle
Silver sanırsam ben 1.25v ile 4.4 veriyorum GOLD benimki.CTR 1.1 daha stabil çalışacak değerleri vermişti.
CTR 2.0 RC3 ise tamamen sapıttı. Her seferinde farklı değer veriyor. Sizce ne yanlış gitmiş olabilir?
CTR 2.0 RC3'e göre benim işlemcim aşağıdaki bütün silikonlardan, her seferinde farklı buluyor.
Sample sıralaması: (İyiden kötüye)
-Platinum Sample
-Golden Sample
-Silver Sample
-Bronze Sample
@RevDeisDou
NOT: En stabil değeri 4300 MHz 1.268 voltaj ile yakaladım. CTR 1.1 1.250 voltaj önermişti, voltaj yetmedi artırdım biraz.
(Benim tahminim Silver veya Gold)
Sizce hangisidir?
Daha önceki konuda kandes benim işlemci için gold demişti, yanılmış sanırım o zaman.Silver sanırsam ben 1.25v ile 4.4 veriyorum GOLD benimki.
Bu değeri verip denemiştim, oyunda problem çıkarmadı ama Prime95 testinde error kod verdi 1 tane. Prime95 testini geçene kadar 4.3'e düşürdüm ve biraz da voltaj verince performansı da arttı testlere göre. Oyunlarda aşağı yukarı yine yakın sıcaklık değerleri aldım, gerçi o biraz sıvı soğutmayla alakalı olabilir yakın değerler sonuçta. Oyundaki FPS değerlerine hiç bakmadım tabii.Silver sanırsam ben 1.25v ile 4.4 veriyorum GOLD benimki.
1 kere daha yaparsan kesinleşir. PC' ye restart at öyle yap.Dün geldi sistem ve dün geldiğin de yaptım bu testi ve silver çıktı ama amd ryzen master indirmediğimi fark ettim ve indirdikten sonra gold çıktı. Gerçeği gold mu ?
Yaptım golden çıktı yine. Peki bu yerdeki değerlerle oc yapabilir miyim ? Yani 1300v a 4800 mhz gibi yapabilir miyim ?1 kere daha yaparsan kesinleşir. PC' ye restart at öyle yap.