Neler Yeni

Outemu Switchler Artık Neden Tercih Edilmiyor?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Ben aldığım ürünlerde sorun çıkmasından nefret eden biriyim. Outemu modelleri alıp 3 4 defa değişim yapan ve tekrar tekrar aynı sorunları yaşayanları görünce dedim ki hp omen encoder 570 tlyken neden almayayım? Sonra da aldım . 2 ay oldu neredeyse ve cidden memnunum
Bende Mağduriyet Yaşamamak İçin Outemu'ya pek Sıcak Bakmıyorum Forumlarda Habire Outemu Switchlerde Bozukluk Anlatıyorlar.
Gerçi Şanslı İnsanlar var 1 1.5 yıl kullanan üstteki Arkadaşımız Gibi.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Yorum yapmayacaktım aslında ama adamın biri demiş kaliteli switch alamıyorsam membrane klavye alırım demiş. Kardeşim paramız yetmiyor ki 1000 liralık kaliteli malzemesi olan mekanik klavye alamıyoruz. Membrane kullanacak olsam onu alırım. Mekanik istiyorum ki param yetmiyor ki 300 civarında mekanik klavye bakıyorum. Milletin derdi sizi mi gerdi ? Gidin paranız neye yetiyorsa onu alın. Yok 100 daha koy bunu al yok 200 koy bunu al bırakın bu işleri. Millet koyamıyor demek ki bunu alıyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Outemu Switch Saber alacağıma keşke A-101'den 20TL'ye piranha alsaydım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Katılıyorum

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Yorum yapmayacaktım aslında ama adamın biri demiş kaliteli switch alamıyorsam membrane klavye alırım demiş. Kardeşim paramız yetmiyor ki 1000 liralık kaliteli malzemesi olan mekanik klavye alamıyoruz. Membrane kullanacak olsam onu alırım. Mekanik istiyorum ki param yetmiyor ki 300 civarında mekanik klavye bakıyorum. Milletin derdi sizi mi gerdi ? Gidin paranız neye yetiyorsa onu alın. Yok 100 daha koy bunu al yok 200 koy bunu al bırakın bu işleri. Millet koyamıyor demek ki bunu alıyor.
Dostum Sen ne Kadar Agresifsin. Bu Kadar Agresif Olma. Sadece Soru Sordum Başlığa Bakarsan? Gelip Burada Laga Lugaya Gerek Yok Kavgaya da Gerek yok. Forum Burası. Az Daha Sakin Olmaya Bak. Biliyoruz 300 TL'lik klavyeden 1000TL lik kalite bekleyemeyiz.
Mert Arkadaşımız Bile Güzelce Açıklarken Gelip Burada Agresif Tavırda Anlatman Çok Yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur Fakat Bana Biraz Sade Geliyor Bu Klavye :D

Outemu Switch Saber alacağıma keşke A-101'den 20TL'ye piranha alsaydım...
Kullanıyorum Takır Tukur Sesi Olmasa Hala Memnundum Ha Birde Anti-Ghosting..

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Dostum Sen ne Kadar Agresifsin. Bu Kadar Agresif Olma. Sadece Soru Sordum Başlığa Bakarsan? Gelip Burada Laga Lugaya Gerek Yok Kavgaya da Gerek yok. Forum Burası. Az Daha Sakin Olmaya Bak. Biliyoruz 300 TL'lik klavyeden 1000TL lik kalite bekleyemeyiz.
Mert Arkadaşımız Bile Güzelce Açıklarken Gelip Burada Agresif Tavırda Anlatman Çok Yanlış.

Doğrudur Fakat Bana Biraz Sade Geliyor Bu Klavye :D

Kullanıyorum Takır Tukur Sesi Olmasa Hala Memnundum Ha Birde Anti-Ghosting..
Agresif yapıyorsunuz adamı. Herkesin bütçesi bir olmaya bilir. Yorumları oku çoğu kötülüyor. Ama çoğu insana outemu switch bile daha iyi gelebilir (Bende dahil)

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Agresif yapıyorsunuz adamı. Herkesin bütçesi bir olmaya bilir. Yorumları oku çoğu kötülüyor. Ama çoğu insana outemu switch bile daha iyi gelebilir (Bende dahil)
Burası Agresifliğini Sergileyeceğin Bir Yer Değil. Ben Zaten Burda Şu Kadar Param var Şunu Tavsiye Edin vs. Demedim. Gidip Az Detaylı Okusaydın "Outemu Switchler (GENELLİKLE) Sıkıntılı Çıkıyor. Fakat İyi Çıkan kişilerde olmuştur." Dedim.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Dostum konu biraz saçma olmuş. Outemu yerine Content,Cherry Mx alalım demişsin de fiyat? Zaten o bütçeye çıksa kimse outemu kullanan klavyeleri tercih etmez. K3 Pro Blue Switch kullanıyorum ve aşırı memnunum bu arada.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Burası Agresifliğini Sergileyeceğin Bir Yer Değil. Ben Zaten Burda Şu Kadar Param var Şunu Tavsiye Edin vs. Demedim. Gidip Az Detaylı Okusaydın "Outemu Switchler (GENELLİKLE) Sıkıntılı Çıkıyor. Fakat İyi Çıkan kişilerde olmuştur." Dedim.
Hala agresif diyorsun. Neyse aynen öyle devam yorumların hepsini okudum zaten merak etme. En son yazan kişide agresif olmadan anlatmış

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Dostum konu biraz saçma olmuş. Outemu yerine Content,Cherry Mx alalım demişsin de fiyat? Zaten o bütçeye çıksa kimse outemu kullanan klavyeleri tercih etmez. K3 Pro Blue Switch kullanıyorum ve aşırı memnunum bu arada.
Ah Dostum Ah.. Konu Başlığında Asıl Soru. Kendi Düşüncem Fikirlerim Onlar. Anlatamamışım Sanırım Ben Size. Onun Bende Farkındayım. MX Fiyatı Ne Kadar Outemu Ne Kadar. Bu Kadar ***** Değilim Sağolasın. Demek İstediğim Outemu Switch Yerine Sen onu Direk Content'e Çevir Öyle Oku MX'si geç.

Hala agresif diyorsun. Neyse aynen öyle devam yorumların hepsini okudum zaten merak etme. En son yazan kişide agresif olmadan anlatmış
Tamam Dostum Sen Haklısın :)

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
En Fazla 1 Yıl Dayanıyor Diyorlardı. Bilmiyorum Dostum Cidden Akıl Çeliyor Bu Durum. Rampage Alalım Diyoruz yok GP Desen zaten Outemu ile çöp olmuş. Artık Çakma Outemu Filan Kullandığını Düşünüyorum GP'nin :D

İşte Bence Kullanılmasa Daha iyi Habire Bozulacaksa.
1 yıl mı ? kendim jamesdonkey 610 blue switch kullanıyorum outemu ve 3 sene falan oluyor alalı.İlk çıktığı zaman almıştım hala sapasağlam

Top Bottom