Canlı takip yok muydu? Gelir umarım.
Hocam benim daha sevk edildi aşamasında yolda bile değilOh hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul’da mısınız?
Olsun en azından verilmiş.Hocam benim daha sevk edildi aşamasında yolda bile değil![]()
Hocam ben sabah yanlışlıkla ekledim sonra kayboldu sepetten 2. Nesil kalem 1499 ya da 1999 duBen göremedim bile :/ Linki varsa atar mısınız
Dün akşam vardı sabah kaldırdılar bitinceBen göremedim bile :/ Linki varsa atar mısınız
bende kolay gelsin kargosunda,dağıtıma çıkmadı teslimat biriminde bekliyor.Kargo sitede yurtiçi diyor ama girince arvato diye bir yere atıyor. Detaylı bilgi diyince de sipariş bulunamadı diyor. Sizde de böyle mi yoksa sadece bende mi
Benimki transfer sürecinde aşamasına gelmiş. Tahmini teslim yarın gözüküyor. Tuzla/İstanbul'dan Ankara/Gölbaşı'na. Sizin çıkış birimi neresibende kolay gelsin kargosunda,dağıtıma çıkmadı teslimat biriminde bekliyor.
Benim kargo detayında yazmıyor hocam nereden çıktığı.Benimki transfer sürecinde aşamasına gelmiş. Tahmini teslim yarın gözüküyor. Tuzla/İstanbul'dan Ankara/Gölbaşı'na. Sizin çıkış birimi neresi
Anladım hocam. Muhtemelen bayilerden gönderiyorlar o sebepten sormuştumBenim kargo detayında yazmıyor hocam nereden çıktığı.