❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

Dağıtıma çıktı bu saate :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
benim klavyeler geldi beyaz olan çok pis sapsarı olmuş temizliyorum şu an fakat siyahta hiçbir şey yok tertemiz geldi, kutudan kablo çıkmadı kutu içeriğinde var mı yok mu bulamadım bilginiz olsun

benim klavyeler geldi beyaz olan çok pis sapsarı olmuş temizliyorum şu an fakat siyahta hiçbir şey yok tertemiz geldi, kutudan kablo çıkmadı kutu içeriğinde var mı yok mu bulamadım bilginiz olsun
Orijinal kablo gönderilecek yazıyordu?

Valla siyah olsa 11 inç için siyah alcaktım.Çalışıyo mu peki ?

Var ise gönderilecek diyordu hocam
Orijinal kablo gönderilecek yazıyordu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her ürüne kopyala yapıştır yapılmış çünkü

Var ise gönderilecek diyordu hocam

Her ürüne kopyala yapıştır yapılmış çünkü
Eyvah. Beni bulmasın. 😂

Eyvah. Beni bulmasın. 😂
Yok hocam korkuttun beni. Doğru okumuşum ben.

• Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.

Eyvah. Beni bulmasın. 😂

• Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
Yani mantıken hepsinde olması gerekiyor ama açıklama korkuttu biraz :D

Hocam beyaz olanı güzel bir ışıkta çeker misiniz nasıl bir sarılık olmuş görmek istedim.

• Beğen
Eyvah. Beni bulmasın. 😂

Hocam diğer ürünlere de girerseniz öyle yazıyor. Eğer kutu içinde kablo yoksa orijinalinde çıkmaz. Umalım ki arkadaşınki gibi sarı gelmesin klavye üzüldüm açıkçası. Arkadaş da nasıl temizlediği anlatırsa sevinirim .d @lappelduvide

• Beğen
Yani mantıken hepsinde olması gerekiyor ama açıklama korkuttu biraz :D

Hocam beyaz olanı güzel bir ışıkta çeker misiniz nasıl bir sarılık olmuş görmek istedim.
Daha gelmedi mi hocam senin?

Hocam diğer ürünlere de girerseniz öyle yazıyor. Eğer kutu içinde kablo yoksa orijinalinde çıkmaz. Umalım ki arkadaşınki gibi sarı gelmesin klavye üzüldüm açıkçası. Arkadaş da nasıl temizlediği anlatırsa sevinirim .d @lappelduvide
Sarılık geçmez ya. Sıkıntı büyük.

Benim aldıklarımın orijinalinde kablo var ve umarım çıkar.

Daha gelmedi mi hocam senin?

Sarılık geçmez ya. Sıkıntı büyük.

Benim aldıklarımın orijinalinde kablo var ve umarım çıkar.
Umarım sarılık yoktur hocam ya. Neyse artık bi alkolleriz kirini atarız yine kullanılır. Bu fiyata çin malı klavyeli kılıflar yok.

• Beğen
ıslak mendille silebildiğim kadar sildim fakat tabletin koyulduğu mıknatıslı kısım vs sapsarı dışı vs. neyle temizlersen temizle çıkmayacak gibi

ıslak mendille silebildiğim kadar sildim fakat tabletin koyulduğu mıknatıslı kısım vs sapsarı dışı vs. neyle temizlersen temizle çıkmayacak gibi
Yapma be hocam kötü olmuş sizinki. Keşke siyah 11 inç olsaydı onu alsaydık. Olduğu kadar artık

benim anlamadığım bu modelde kablo dahil değil mi, yoksa kablosu olana mı gönderiyorlar ona göre mh. ile iletişime geçeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri