Orijinal kablo gönderilecek yazıyordu?benim klavyeler geldi beyaz olan çok pis sapsarı olmuş temizliyorum şu an fakat siyahta hiçbir şey yok tertemiz geldi, kutudan kablo çıkmadı kutu içeriğinde var mı yok mu bulamadım bilginiz olsun
Valla siyah olsa 11 inç için siyah alcaktım.Çalışıyo mu peki ?benim klavyeler geldi beyaz olan çok pis sapsarı olmuş temizliyorum şu an fakat siyahta hiçbir şey yok tertemiz geldi, kutudan kablo çıkmadı kutu içeriğinde var mı yok mu bulamadım bilginiz olsun
Orijinal kablo gönderilecek yazıyordu?
Eyvah. Beni bulmasın.Var ise gönderilecek diyordu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her ürüne kopyala yapıştır yapılmış çünkü
Yok hocam korkuttun beni. Doğru okumuşum ben.Eyvah. Beni bulmasın.![]()
Yani mantıken hepsinde olması gerekiyor ama açıklama korkuttu birazEyvah. Beni bulmasın.
Yok hocam korkuttun beni. Doğru okumuşum ben.
- Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
Hocam beyaz olanı güzel bir ışıkta çeker misiniz nasıl bir sarılık olmuş görmek istedim.benim klavyeler geldi beyaz olan çok pis sapsarı olmuş temizliyorum şu an fakat siyahta hiçbir şey yok tertemiz geldi, kutudan kablo çıkmadı kutu içeriğinde var mı yok mu bulamadım bilginiz olsun
Hocam diğer ürünlere de girerseniz öyle yazıyor. Eğer kutu içinde kablo yoksa orijinalinde çıkmaz. Umalım ki arkadaşınki gibi sarı gelmesin klavye üzüldüm açıkçası. Arkadaş da nasıl temizlediği anlatırsa sevinirim .d @lappelduvideEyvah. Beni bulmasın.
Yok hocam korkuttun beni. Doğru okumuşum ben.
- Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
Daha gelmedi mi hocam senin?Yani mantıken hepsinde olması gerekiyor ama açıklama korkuttu biraz
Hocam beyaz olanı güzel bir ışıkta çeker misiniz nasıl bir sarılık olmuş görmek istedim.
Sarılık geçmez ya. Sıkıntı büyük.Hocam diğer ürünlere de girerseniz öyle yazıyor. Eğer kutu içinde kablo yoksa orijinalinde çıkmaz. Umalım ki arkadaşınki gibi sarı gelmesin klavye üzüldüm açıkçası. Arkadaş da nasıl temizlediği anlatırsa sevinirim .d @lappelduvide
Umarım sarılık yoktur hocam ya. Neyse artık bi alkolleriz kirini atarız yine kullanılır. Bu fiyata çin malı klavyeli kılıflar yok.Daha gelmedi mi hocam senin?
Sarılık geçmez ya. Sıkıntı büyük.
Benim aldıklarımın orijinalinde kablo var ve umarım çıkar.
ıslak mendille silebildiğim kadar sildim fakat tabletin koyulduğu mıknatıslı kısım vs sapsarı dışı vs. neyle temizlersen temizle çıkmayacak gibiHocam diğer ürünlere de girerseniz öyle yazıyor. Eğer kutu içinde kablo yoksa orijinalinde çıkmaz. Umalım ki arkadaşınki gibi sarı gelmesin klavye üzüldüm açıkçası. Arkadaş da nasıl temizlediği anlatırsa sevinirim .d @lappelduvide
Yapma be hocam kötü olmuş sizinki. Keşke siyah 11 inç olsaydı onu alsaydık. Olduğu kadar artıkıslak mendille silebildiğim kadar sildim fakat tabletin koyulduğu mıknatıslı kısım vs sapsarı dışı vs. neyle temizlersen temizle çıkmayacak gibi