Outlook hotmail sorunu

theRedkit

80+
Reaksiyon skoru
4
Önceden posta uygulamasında normal bir şekilde kullanıyordum ama outlooka geçtikten sonra hiçbir bildirim gelmemeye başladı. Doğrulama kodu gönderiyorum gözükmüyor random bir şey yazıp atıyorum gözükmüyor ne yapacağımı şaşırdım acil yardım lazım

Önceden posta uygulamasında normal bir şekilde kullanıyordum ama outlooka geçtikten sonra hiçbir bildirim gelmemeye başladı. Doğrulama kodu gönderiyorum gözükmüyor random bir şey yazıp atıyorum gözükmüyor ne yapacağımı şaşırdım acil yardım lazım
bildirim kısmında bendede bazen gelmiyor, ne cihaz kullanıyorsun? doğrulama kodu sorunun bende yaşıyordum çözdüm

Laptop hocam, posta uygulamasından kasıt şu windowsun eski sürümdeki uygulama. Onda ne atsam geliyordu ama sorun var bunda, siz nasıl çözdünüz

Laptop hocam, posta uygulamasından kasıt şu windowsun eski sürümdeki uygulama. Onda ne atsam geliyordu ama sorun var bunda, siz nasıl çözdünüz
bildirim sorununu bende bilmiyorum ama doğrulama kodu sorunu ss atma şansın varmı? özel şirfeler vs sansürlersin
mesajlar uygulamasında spam kutusuna baktınmı?

Hocam atılacak bir şey yok işte hiçbir şey gözükmüyor ama tekrar bakacağım bekleyin

Geri