$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Yeter.CPU ya Ryzen Master OC ve UV yapmayı biliyorum Ram overclocklamayı biliyorum yeter mi
Yeter.CPU ya Ryzen Master OC ve UV yapmayı biliyorum Ram overclocklamayı biliyorum yeter mi
Katılayim bari o zamanYeter.
Ben overclock yapmayı bilmiyorum bu konuda bilen arkadaşlardan yardım isteyebilir miyim arada?Yeter.
Yes sir.Ben overclock yapmayı bilmiyorum bu konuda bilen arkadaşlardan yardım isteyebilir miyim arada?
Tamamdır yeni sistemimi topladığımda yardım isteyeceğim.Yes sir.
Katılıyonmu la?Forum üyelerinin dikkatine! Overclock ayağınıza geldi işlemciye ekran kartına ramine anında overclock çekilir, 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence sloganımız bu olsun
İmzaya o kadar uzun overclock kulübü yazmaya üşendiğim için girmiyorumKatılıyonmu la?
Ha birde ben bir kere konu açmıştım overclock kalıcı mıdır diye bazı arkadaşlarda bios sıfırlandığında gider dedi yani format atınca mı gidiyor?Bilgisayarı açıp kapattığımızda gider mi?Yes sir.
Bi ram o.c. yaptık o kadarİmzaya o kadar uzun overclock kulübü yazmaya üşendiğim için girmiyorum
Zaten overclock hakkında bilgi sahibi değilim
Sapphire Pulse RX 580 8GB
Çekirdek hızı stock 1366MHz
UV yapıldı güç tüketimi 155W dan ortalama 125W a düşürüldü
Bellek hızı 2000MHz den 2225MHz e çıkarıldı böylece efektif 8900MHz oldu .
Performans artışı müthüş.
Gece gece OC yapmayanda ne bileyim :d.
BİOS' a girip ordaki bir ayar ile sıfırlarsan gider formata gere kyok.Ha birde ben bir kere konu açmıştım overclock kalıcı mıdır diye bazı arkadaşlarda bios sıfırlandığında gider dedi yani format atınca mı gidiyor?Bilgisayarı açıp kapattığımızda gider mi?
Ha birde ben bir kere konu açmıştım overclock kalıcı mıdır diye bazı arkadaşlarda bios sıfırlandığında gider dedi yani format atınca mı gidiyor?Bilgisayarı açıp kapattığımızda gider mi?