Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Küfüre hayır!!!İşlemciler çok hassastır. En ufak küfürde sinirlenip yanabilir.
Küfüre hayır!!!İşlemciler çok hassastır. En ufak küfürde sinirlenip yanabilir.
Ayp.Küfüre hayır!!!
jfkdsjfklşdjsşflksngşjkljkfdhgfdklhglkfdKomandolar gibi en zor koşullarda test ediliyor çünkü 6 ay su altında nefessiz durabilsin.
mesela ben 1.1v verdim %70 yükte 1.08v çekiyor %100 yükte 1.12v çekiyor diye düşünün o zaman oyunda kapanmazben stabilite testi yaparken başlar başlamaz PC kapanmıştı ama windowsta sorun yoktu aniden kapanma sorunları olmasın vb. şeylerden dolayı yapılıyor
sen hep %70'lik alan dayı mısın?mesela ben 1.1v verdim %70 yükte 1.08v çekiyor %100 yükte 1.12v çekiyor diye düşünün o zaman oyunda kapanmaz
En kötü senoryada ne olacağını görmek için.
mesela 1.2v verince ısınıyor 1.1v verince ısınmıyor ama %70 yükü geçmiyor ve %70 yüke 1.1v verince yetiyor diyelim 1.2v mi vermem lazım :/Her türlü senaryoya hazır olmalı çünkü o yüzden en mantıklı ve sağlam testlerde test edilmeli.
mesela 1.2v verince ısınıyor 1.1v verince ısınmıyor ama %70 yükü geçmiyor ve %70 yüke 1.1v verince yetiyor diyelim 1.2v mi vermem lazım :/
Olmaz olur mu hocam. Ekran kartına tam yük bindirdiği zaman oyundan oyuna göre değişir işlemci kullanımı. Saliselik bile olsa %100'e yakını kullanılır. Tamamının kullanılması kaçınılmazdır.bir anda fırladığı bir durum yok ki