overclock yapmalımıyım

Bim tavsiyem satıp 5600-5500-3600 bütçe neye yeterse Alman amaaan hiç uğraşmam diyorsan över clockla da uğraşma ki bı upgrade yapayım de kökten sistemi upgrade yaparsın i5 4460 R5 230 250w PSU 1 tb HDD içi tozdan anası ağlamış bir halde sigara dumanı ufluyordu 600w 120 SSD 2060 +4 ram falan yaptım sattım taktım sattım taktım aldım parçaladım birleştirdim falan bunlara verdiğim vaktin 10 da birini versem teşekkür alırdım ailem zaten sen belge al sana 25k lik PC oluyor ben olsam ben de derdim 57 alan birine 13puan al demek basit 😂
peki sence ne yapmalıyım beni 6-7 ay idare etse yeter aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin tavsiyen varmı

sence ne yapmalıyım csde vs işlemci gerektiren oyunlarda 300 civarı bi fps alırken su sıralar 60-120 arası ıynuyorum
yapılacak şey upgrade etmek ona da imkanın yok

Bim tavsiyem satıp 5600-5500-3600 bütçe neye yeterse Alman amaaan hiç uğraşmam diyorsan över clockla da uğraşma ki bı upgrade yapayım de kökten sistemi upgrade yaparsın i5 4460 R5 230 250w PSU 1 tb HDD içi tozdan anası ağlamış bir halde sigara dumanı ufluyordu 600w 120 SSD 2060 +4 ram falan yaptım sattım taktım sattım taktım aldım parçaladım birleştirdim falan bunlara verdiğim vaktin 10 da birini versem teşekkür alırdım ailem zaten sen belge al sana 25k lik PC oluyor ben olsam ben de derdim 57 alan birine 13puan al demek basit 😂
:D ya alicamda işte oyunda önceden aldığım fps değerini alsam valla kafama takmicam ya bide benim ekran kartı sürücüm güncel olmasına rağmen oda açılmıyor ne yaptıysam boş ordan bişiler yapim diyorum açılmıyor çıldırttı iyice gece gece

işte bı tık borç vs olduğu için 6-7 ay sonra alabilirim ondan dolayı idare eden bişi yapsam süper olur
o zaman bu süre zarfında oc yapabilirsiniz boştaki ve yük altında işlemci sıcaklığı nedir

:D ya alicamda işte oyunda önceden aldığım fps değerini alsam valla kafama takmicam ya bide benim ekran kartı sürücüm güncel olmasına rağmen oda açılmıyor ne yaptıysam boş ordan bişiler yapim diyorum açılmıyor çıldırttı iyice gece gece
Ben hala San Andreas pes 13 falan takılan adamım hocam takılın kafanıza göre .d

yani şu ara zor işte mecbur keseyi açacaz artık :(

test etmedim onun için herhangi önereceğin bi uygulama vs varmı
occt aida64 vb. kullanabilirsin

Ben hala San Andreas pes 13 falan takılan adamım hocam takılın kafanıza göre .d
valla bende takılıyordumda yeni oyunlar heyecanlandırıyor beni

occt aida64 vb. kullanabilirsin
ben aida64 indireyim yarın bu denemeleri yapayım bana yardımcı olabileceğin bi yer varmı burayı unutabilirim

valla bende takılıyordumda yeni oyunlar heyecanlandırıyor beni

ben aida64 indireyim yarın bu denemeleri yapayım bana yardımcı olabileceğin bi yer varmı burayı unutabilirim
etiketlemen yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,993
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri