Neler Yeni

OwO Hunt da İyi Hayvan nasıl avlanır ?

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
Owo da hayvan avlarken wh/owo h komutu ile hayvan avlarken nasıl daha iyi hayvanlar çıkarabilirim bi olayı varmı takımla mı alakalı ?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Owo da hayvan avlarken wh/owo h komutu ile hayvan avlarken nasıl daha iyi hayvanlar çıkarabilirim bi olayı varmı takımla mı alakalı ?
kanka taktığın gemlere bağlı olarak daha iyi hayvanlar düşebiliyor ama ben sana huntbot tavsiye ederim uzun vadede çok iyi petler düşürüyor bana ondan 4kere fabled 1tane hidden düştü sayamadığm kadarda cp düştü sana tavsiyem huntbotunu geliştirmeye bak(takımla alakası yok dediğim gibi takılan gemlerle alakalı)

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka taktığın gemlere bağlı olarak daha iyi hayvanlar düşebiliyor ama ben sana huntbot tavsiye ederim uzun vadede çok iyi petler düşürüyor bana ondan 4kere fabled 1tane hidden düştü sayamadığm kadarda cp düştü sana tavsiyem huntbotunu geliştirmeye bak(takımla alakası yok dediğim gibi takılan gemlerle alakalı)
gem vs nasıl takılıyor bilgilendirirmisin biraz huntbot vs dedin nasıl geliştircem

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
gem vs nasıl takılıyor bilgilendirirmisin biraz huntbot vs dedin nasıl geliştircem
w inv yazarak gemlere ulaşabilirsin eşyaların yanında numaraları var onları w use eşyanumarası olarak yazabilirsin huntbot için w sc all veya istediğin bi peti dönüştür ben direk legendary altını dönüştürüp legendary ve üstünü satıyodum tabi ben baya geliştim 4m 5m owo param var oynamayı bıraktım w sc all yaparsın sonra w hb yazıp huntbotu aç ordan efficiency duration u güçlendir arada sırada radara bas o neye yarıyor bilmiyorum ama :D cost var orda onu 3seviye feln yap ilerde ama önceliğin efficiency ve durationu güçlendirmek olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela burdaki hiddenı fabledleri felan hepsi huntbottan çıktı bu kadar iyi yani (1. resim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana göstermek için huntbot yapayım dedim fabled düştü :ÇQWDqwÇD (2. resim)

Ekler

• resim_2021-12-26_213757.png
    resim_2021-12-26_213757.png
    592.5 KB · Hit: 3,036
  • resim_2021-12-26_213850.png
    resim_2021-12-26_213850.png
    171.1 KB · Hit: 2,877

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
bana şu owoyu öğretecek birini bulmam lazım dediğin komutlar hariç hiç birşeyi anlamadım aksldjdasd

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
şimdi bu huntbotu nasıl çalıştırcam ve geliştircem

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
şimdi bu huntbotu nasıl çalıştırcam ve geliştircem
w hb yazıyosun orda animal essence var onları kullanarak w upgrade efficiencyimi neyi geliştireceksen artık onu upgradeliyorsun animal essance içinde w sc all yazıp tüm hayvanlarını essancea dönüştürüyorsun sonra w autohunt miktar yazıyorsun bu parayıda ne kadar çok geliştirirsen o kadar çok para kesiyor senden mesela senin costun hiç düşük deil hayvan başına 10 cowoncy felan alıyor olması lazım heralde

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
w hb yazıyosun orda animal essence var onları kullanarak w upgrade efficiencyimi neyi geliştireceksen artık onu upgradeliyorsun animal essance içinde w sc all yazıp tüm hayvanlarını essancea dönüştürüyorsun sonra w autohunt miktar yazıyorsun bu parayıda ne kadar çok geliştirirsen o kadar çok para kesiyor senden mesela senin costun hiç düşük deil hayvan başına 10 cowoncy felan alıyor olması lazım heralde
🚫
| KeremGenc
, You don't have enough animals! >:c
w sc all yazınca bu uyarıyı veriyor diğer komutlar aynı şekilde

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler