Neler Yeni

Oynadığım Oyunlar İçin Tier List Yaptım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Zevkler ve renkler tartışılmaz deriz tamam da göz var izam var. Witcher 3 çöp, GTA V eh işte, Max Payne 3 kötü? Zevkler ve renkler tartışılmayacağı gibi nesnel durumlar da tartışılmaz. Witcher'a çöp diyen adama başka dencek bir şey yok.
Witcher a nasıl bir nesnel yargı uyduruyorsun da? Bence belki çok sıkıcı bir oyun. Herkesin zevki farklıdır.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Zevkler ve renkler tartışılmaz deriz tamam da göz var izam var. Witcher 3 çöp, GTA V eh işte, Max Payne 3 kötü? Zevkler ve renkler tartışılmayacağı gibi nesnel durumlar da tartışılmaz. Witcher'a çöp diyen adama başka dencek bir şey yok.
Doğru.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Witcher a nasıl bir nesnel yargı uyduruyorsun da? Bence belki çok sıkıcı bir oyun. Herkesin zevki farklıdır.
Birisi Witcher 3'e çöp diyorsa tüm RPG oyunlara çöp demek istediğini anlarım ben.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Witcher nasıl çöp ya bildirim geldikçe yeniden okuyorum ve bir şeyler oluyor zevkler ve renkler tartışılmaz da da en fazla eh işte diyebilirsin. Bu arada gta5 de sana katılıyorum

Alfha13

80+ Silver
Onu demiyorum. Hani bu oyun genel olarak iyi bir oyun ya. 10 kişiden 7'si iyi der. Bu da "genel anlamda" iyi yapar. Bu oyunu beğenmedim dersin ama kötü diyemezsin, çöp hiç diyemezsin.

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Berat Tozlu

Alfha13

80+ Silver
Zaten anladığım kadarıyla arkadaş eski veya bağımsız oyunları seviyor. Büyük bütçeli yeni oyunları da sevmiyor.

benim 5-6 yıl önce listem vardı o listedeki 50 oyunun 50 sinide oynayıp bitirmiştim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Onu demiyorum. Hani bu oyun genel olarak iyi bir oyun ya. 10 kişiden 7'si iyi der. Bu da "genel anlamda" iyi yapar. Bu oyunu beğenmedim dersin ama kötü diyemezsin, çöp hiç diyemezsin.
Doğru.

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Status
Bu konu kilitlenmiştir.