Oynadığım Oyunlar İçin Tier List Yaptım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Zevkler ve renkler tartışılmaz deriz tamam da göz var izam var. Witcher 3 çöp, GTA V eh işte, Max Payne 3 kötü? Zevkler ve renkler tartışılmayacağı gibi nesnel durumlar da tartışılmaz. Witcher'a çöp diyen adama başka dencek bir şey yok.
Witcher a nasıl bir nesnel yargı uyduruyorsun da? Bence belki çok sıkıcı bir oyun. Herkesin zevki farklıdır.

Zevkler ve renkler tartışılmaz deriz tamam da göz var izam var. Witcher 3 çöp, GTA V eh işte, Max Payne 3 kötü? Zevkler ve renkler tartışılmayacağı gibi nesnel durumlar da tartışılmaz. Witcher'a çöp diyen adama başka dencek bir şey yok.
Doğru.

Witcher a nasıl bir nesnel yargı uyduruyorsun da? Bence belki çok sıkıcı bir oyun. Herkesin zevki farklıdır.
Birisi Witcher 3'e çöp diyorsa tüm RPG oyunlara çöp demek istediğini anlarım ben.

Witcher nasıl çöp ya bildirim geldikçe yeniden okuyorum ve bir şeyler oluyor zevkler ve renkler tartışılmaz da da en fazla eh işte diyebilirsin. Bu arada gta5 de sana katılıyorum

Onu demiyorum. Hani bu oyun genel olarak iyi bir oyun ya. 10 kişiden 7'si iyi der. Bu da "genel anlamda" iyi yapar. Bu oyunu beğenmedim dersin ama kötü diyemezsin, çöp hiç diyemezsin.

Zaten anladığım kadarıyla arkadaş eski veya bağımsız oyunları seviyor. Büyük bütçeli yeni oyunları da sevmiyor.

benim 5-6 yıl önce listem vardı o listedeki 50 oyunun 50 sinide oynayıp bitirmiştim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,265
Üyeler
173,787
Son üye
Kenan027
Geri