RecepİvedikFanTR
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 465
gta 5 ile witcher 3 karşılaştırılamaz ki zaten ayrıca witcherin hikaye ve zengin oyun figürleri gta 5 e eşdeğer tutulamaz bana göre
Adli işlemler başlatıldı (!)Merhabalar. Bugün oynadığım, yada hakkında yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi olduğum oyunlar için tier list yapacağım
Tier list:
KÖTÜ
LOL
Gta 5 8 yıldır online'ı dopdolu olan bir oyun yılına göre grafikleri mükemmel Withcer 3 ile karşılaştıralamaz.gta 5 ile witcher 3 karşılaştırılamaz ki zaten ayrıca witcherin hikaye ve zengin oyun figürleri gta 5 e eşdeğer tutulamaz bana göre
çöp kismina koymus witcher iBana göre liste kötü olmuş. Ben olsam Max Payne 3 oyununu "Harika" kısmına koyardım çünkü çok severim.
Witcher 3 göremedim, oynamadınız sanırım.
Aynı şekilde Souls da yok galiba.
O kadar aşağıda olmadığını düşündüğüm için bakmamıştım bile orayaçöp kismina koymus witcher i
o troll degil kiGelsinler. @Sevdiği Üyeler Ban yedi
Sevmemek günah değil ama en alta koymak ayıp.@Vesemir görse witcher 3 Haterı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La sanki witcher 3'ü sevmemek günah. Bu ne ya
hmm doğru gta 5 in yaş kitlesi düşüktü onu unuttumGta 5 8 yıldır online'ı dopdolu olan bir oyun yılına göre grafikleri mükemmel Withcer 3 ile karşılaştıralamaz.
yok knk sevmemene bişey demiyolar witcher gtadan daha çok sevilen bi oyun@Vesemir görse witcher 3 Haterı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La sanki witcher 3'ü sevmemek günah. Bu ne ya
hmm doğru gta 5 in yaş kitlesi düşüktü onu unuttum
Eminmisin biraz araştır istersen.yok knk sevmemene bişey demiyolar witcher gtadan daha çok sevilen bi oyun