Oynadığınız en iyi oyun nedir?

Spect

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Böyle bir konu açılmıştır illa ki ama güncel olsun dedim ve tekrardan açtım. Oynadığınız en iyi ve size en çok keyif veren oyunları yazarsanız sevinirim. Ben ve benim gibi bu sıralar oyun arayışında olan arkadaşlar için baya iyi olur. İyi forumlar.

Online oyunlardan başka uzun süre kimse oyundan zevk almaz diye düşünüyorum sonuçta hikaye oyunu oynuyorsun bitti hadi en fazla bidaha bastan oynarsın

Online oyunlarda süreklilik olduğu için buda bufa diye diye yıllar geçiyor en uzun süre Silkroad online oynadım zevk aldım

Shadow Fight 2

Son zamanlarda delta force extraction modu ama hileden gına gelmişti

Lies Of P.

Kendi en iyi oyunumu daha seçemedim ama şu üçünden biri olur heralde.

Rdr 2
Baldur's Gate 3
Mass Effect Serisi

Hikayeli olarak kesinlikle rdr2 online modu ve bir sürü detaylarıyla kendini oynatıyor. Online olarak tom clancy's rainbow six siege ve rust derim.

Böyle bir konu açılmıştır illa ki ama güncel olsun dedim ve tekrardan açtım. Oynadığınız en iyi ve size en çok keyif veren oyunları yazarsanız sevinirim. Ben ve benim gibi bu sıralar oyun arayışında olan arkadaşlar için baya iyi olur. İyi forumlar.
Tlou 1

The Legend of Zelda: Breath of The Wild

en iyi grafikli olanı senuas saga hellblade 2 atmosfer olarak dying light hikayede rdr2 oynamadım ghost of tsushima diyorum 2. bölümünde aynı şeyleri yapmak bayıyor sadece

Geri