Oynancak en iyi oyun önerisi

kral sana 2 farklı oyun önericem gta benzeri değil diye oynamamazlık yapma müthiş oyunlar baldurs gate 3 ve disco elysium niye bu 2 oyunu hiç bir oyun öneri konusunda göremiyorum anlamış değilim 2 şaheser oyun disco elysium metacritic puanı 97 bg3 96 yani
2sinide oynamayacağına eminim

doğrudur tümen hocam ama bi şans verilmesi taraftarıyım gerçekten kaliteli oyunlar çünkü 1 defadan fazla oynanılabilir oyunlar çeşitlilik çok falan
yok oyunlara bişey demedim abey ,oyunlar güzel fakat gta5 benzeri oyun isteyen birinin disco elysium metinlerini okuyacağını düşünmüyorum sadece

Sende mi oynuyorsun reis
Ohoo ayipsin 2 void high lord class var 2 hesapta zamanında az mı kastık dostum hey gidi günler heyyyy dile kolay 17-19 gün civarı sürüyordu kasması. 3d yi az oynadım saldım sevmedim .

7500F 4070TiS PC var en iyi oyun sizce nedir hangi oyundur çatışmayı severim ama gerçekçi de olmasını istiyorum öyle lol gibi bişe olmasın mesela gta gibi ama artık sarmıyor onlar böyle daha iyisi lazım.
Watch dogs serisine bakabilrsin

Ohoo ayipsin 2 void high lord class var 2 hesapta zamanında az mı kastık dostum hey gidi günler heyyyy dile kolay 17-19 gün civarı sürüyordu kasması. 3d yi az oynadım saldım sevmedim .
Void High lord zaman olursa yapayım dragon of time son quest e geldim dün hadi hayırlısı oyunu açıp artix kendisi oynamamıştir questleri bu kadar 😁

Void High lord zaman olursa yapayım dragon of time son quest e geldim dün hadi hayırlısı oyunu açıp artix kendisi oynamamıştir questleri bu kadar 😁
Eskiden glitch de yoktu sen düşün ne zor kasiyorduk itemleri

Black Myth: Wukong tek geçiyorum eğer grafik de istiyorsanız elbette bu bireysel bir zevk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,891
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri