Oynancak en iyi oyun önerisi

Reaksiyon skoru
0
7500F 4070TiS PC var en iyi oyun sizce nedir hangi oyundur çatışmayı severim ama gerçekçi de olmasını istiyorum öyle lol gibi bişe olmasın mesela gta gibi ama artık sarmıyor onlar böyle daha iyisi lazım.

7500F 4070TiS PC var en iyi oyun sizce nedir hangi oyundur çatışmayı severim ama gerçekçi de olmasını istiyorum öyle lol gibi bişe olmasın mesela gta gibi ama artık sarmıyor onlar böyle daha iyisi lazım.
hocam size bir soru strateji ve rol yapma oyunlarını seviyor musunuz ve kamera açılarına bi ilk 3-4 saat tahammül edebilir misiniz sonrasında alışıyorsunuz.

Ağa gta benzeri bi oyun olsun istiyom
RDR 2
1756066331384.webp

Last of us part 1 ve 2 oyna
Resident evillara bak
Alan wake 2
Silent hill 2
Gears serisine bi bak istersen
Eylulde dying light the beast çıkacak kesin giriş buna

Ağa gta benzeri bi oyun olsun istiyom
kral sana 2 farklı oyun önericem gta benzeri değil diye oynamamazlık yapma müthiş oyunlar baldurs gate 3 ve disco elysium niye bu 2 oyunu hiç bir oyun öneri konusunda göremiyorum anlamış değilim 2 şaheser oyun disco elysium metacritic puanı 97 bg3 96 yani

Batösn Arkham serisi

Geri