Neler Yeni

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı.
Bu konuyu açma sebebim de şu: Belki oynamayı düşünmediğim oyunlardan bazılarını siz önerirsiniz de benim oynamayı isteğim gelir. Belki şans veririm düşünmediğim oyunlara diye açtım.
Mesela Tomb raider, Control gibi oyunlarım var ama hiç oynamayı düşünmedim bugüne kadar. Sizden de öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Eren Öz
Herhangi bir tür mü istiyorsun yoksa spesifik olarak bir türden oyun mu istiyorsun?

omerdgn42

80+ Bronze
Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı.
Bu konuyu açma sebebim de şu: Belki oynamayı düşünmediğim oyunlardan bazılarını siz önerirsiniz de benim oynamayı isteğim gelir. Belki şans veririm düşünmediğim oyunlara diye açtım.
Mesela Tomb raider, Control gibi oyunlarım var ama hiç oynamayı düşünmedim bugüne kadar. Sizden de öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Tomb rider ve control demişsin ikisi de mükemmel oyunlardan ikisini de eğlenerek oynadım git ikisini de oyna. Kendi kendine soru sorup cevaplamışsın. Bi last of us bekleme ama gayet güzel oyunlar

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
........
ben lol aram atıyom sabah akşam

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir tür mü istiyorsun yoksa spesifik olarak bir türden oyun mu istiyorsun?
korku ve gerilim odaklı oyunlar dışında her türe okeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tomb rider ve control demişsin ikisi de mükemmel oyunlardan ikisini de eğlenerek oynadım git ikisini de oyna. Kendi kendine soru sorup cevaplamışsın. Bi last of us bekleme ama gayet güzel oyunlar
tomb raider ve control öncelikli oyunlarım değil o yüzden hala daha pek sıcak bakmıyorum oynamaya.
Last of us'ıda bitirdim.
Başka önerin varsa açığım.

ben lol aram atıyom sabah akşam
ben lol'ü bırakalı 2 yıl oldu boşa zaman kaybı bir oyun. Ama aram oynayanlara saygım sonsuz :D

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet Furkan Tetik
V rising, The Hunter call of the wild, Sniper Elite V2 Remastered, Need for Speed Payback, Mortal Kombat X. Şöyle oyunlardan sıkıldığım bir dönem bilgisayarda otrumak için şunları oynamıştım, herkesin söylediği tavsiye ettiği oyunlar aynı olduğu için benim sıkıcı listeyi attım bir şans ver

Erdem123

80+ Bronze
korku ve gerilim odaklı oyunlar dışında her türe okeyim.

tomb raider ve control öncelikli oyunlarım değil o yüzden hala daha pek sıcak bakmıyorum oynamaya.
Last of us'ıda bitirdim.
Başka önerin varsa açığım.

ben lol'ü bırakalı 2 yıl oldu boşa zaman kaybı bir oyun. Ama aram oynayanlara saygım sonsuz :D
mount and blade oyna 1000 saat garanti 😉

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
1
telltale the walking dead serisi the last of us sevdiysen buna da bayılırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Final fantasyleri oynamadıysan oyna birde persona 3-4-5 özellikle 5, Metaphor re:fantazio
Yakuza 0, 3-4-5

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
Hikayeli: Hogwarts Legacy Disco Elysium, Metro Serisi, S.t.a.l.k.e.r, A Plague Tale: Requiem
Sınırsız/Online: Project Zomboid (modlu), DayZ, Kenshi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
V rising, The Hunter call of the wild, Sniper Elite V2 Remastered, Need for Speed Payback, Mortal Kombat X. Şöyle oyunlardan sıkıldığım bir dönem bilgisayarda otrumak için şunları oynamıştım, herkesin söylediği tavsiye ettiği oyunlar aynı olduğu için benim sıkıcı listeyi attım bir şans ver
V rising'i görmüştüm ilgimi çekmişti tekrar bakıcam.
Need for speed payback değilde nfs most wanted oynayabilirim belki

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
YUNUS
RDR1 CIKTI ANA BAK İSTERSEN
DARKNESS SERİSİ VAR 2. OYUN FAVORİM
SINGULARITY VAR

Top Bottom