Oyun için curved mi yoksa normal monitör mü almalıyım ?

Teemo

80+
Reaksiyon skoru
71
Oyun oynamak için hangi monitör daha uygun arkadaşlar ? Soru birazda kişisel lakin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Oyun oynamak için hangi monitör daha uygun arkadaşlar ? Soru birazda kişisel lakin düşüncelerinizi merak ediyorum.
hangisi senin için daha güzel gözüküyorsa. ben geleneksel bir insanım. düz ekran daha çok hoşuma gidiyor.

Ben curved kullanıyorum ama oyuna odaklandığın an farketmiyorsun

Sana bağlı , ikisini de test edersen daha iyi karar verebilirsin

Curved alırsanız alacağınız monitör büyük ihtimal va olacağı için düz ips tercih ederdim.

curved hawli :D

Eğer hikayeli oyunlar oynuyorsanız, etrafınızı çevreliyor gibi bir hissiyat oluşturmasından dolayı Curved panelli bir monitör mantıklı olabilir. Ama FPS oyunlarına yoğunlaşan bir oyuncuysanız Curved'ün mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Curved'de bir köşeden diğer köşeye bakmak zor olabillir, aim de zorlaşır.

Onun dışında panel olarak da hikayelide IPS panel renkler konusunda en başarılı panel olduğu için görüntüyü güzelleştirip oyun keyfini cidden artırır. VA panel renk olarak TN'den biraz daha iyi, hız olarak da IPS'ten biraz iyidir, ortanca olarak düşünebilirsiniz. TN panel hız konusunda önceden en başarılı paneldi, hala en hızlılardan. Lakin bütçeniz elverirse Fast IPS panel bir monitör hem hız olarak hem de renk olarak çok iyi bir deneyim sunar.
Panelleri şöyle listeleyebiliriz :
RENK
HIZ
IPS
3 PUAN
1 PUAN
VA
2 PUAN
2 PUAN
TN
1 PUAN
3 PUAN
FAST IPS
3 PUAN
2-3 PUAN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasa bu kadar kötüyken yapılabilecek en iyi yorum bu belkide :)
Ekran kartı piyasası kötü durumda monitörle mining yapmıyorlar farkındayız değil mi?

hocam va panel alma yeter oyun oynamak için tn panel öneririm çok seri ve hızlı bir ekran ben şuan 144 hz 1 ms tn panel kullanıyorum oyun oynamak için 2. ekranıda ana ekran olarak kullanmak ıstediğim 165 hz 1 ms va panel aoc curved modelı var onuda 2. ekran olarak kullanmak zorunda kaldım performansı çok kotu oyunda hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,417
Üyeler
186,618
Son üye
Talhakatı
Geri