hangisi senin için daha güzel gözüküyorsa. ben geleneksel bir insanım. düz ekran daha çok hoşuma gidiyor.Oyun oynamak için hangi monitör daha uygun arkadaşlar ? Soru birazda kişisel lakin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ben curved kullanıyorum ama oyuna odaklandığın an farketmiyorsunOyun oynamak için hangi monitör daha uygun arkadaşlar ? Soru birazda kişisel lakin düşüncelerinizi merak ediyorum.
forum.donanimarsivi.com
RENK | HIZ | |
IPS | 3 PUAN | 1 PUAN |
VA | 2 PUAN | 2 PUAN |
TN | 1 PUAN | 3 PUAN |
FAST IPS | 3 PUAN | 2-3 PUAN |
Ekran kartı piyasası kötü durumda monitörle mining yapmıyorlar farkındayız değil mi?Piyasa bu kadar kötüyken yapılabilecek en iyi yorum bu belkide![]()
hocam va panel alma yeter oyun oynamak için tn panel öneririm çok seri ve hızlı bir ekran ben şuan 144 hz 1 ms tn panel kullanıyorum oyun oynamak için 2. ekranıda ana ekran olarak kullanmak ıstediğim 165 hz 1 ms va panel aoc curved modelı var onuda 2. ekran olarak kullanmak zorunda kaldım performansı çok kotu oyunda hocamOyun oynamak için hangi monitör daha uygun arkadaşlar ? Soru birazda kişisel lakin düşüncelerinizi merak ediyorum.