Fiyat farkının nedenini anlamadım :/Ben kendim zamanında bunu kullandım: https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-PC-uyumlu-wired-kablolu-oyun-kolu-controller-p-HBV00000O8QGA?magaza=CRKTEKNOLOJİ
Aradaki fiyat farkı neden var bilmiyorum ama zamanında kullandığımda gayet memnun olmuştum. Bu da alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da bir tercih ama PS3 kollarında resmen ağırlık yok. Oyuncak ile oynuyormuş gibi hissediyorsun, bazen de sıkıntı çıkartabiliyor.
Görüntüsü çok kötü 2.el bu zamanda çok güvenmem2. Elden Logitech F310 bak dostum ben temizini 80 e anlaşarak aldım sorunsuz güzelce oynatıyor.
Muhtemelen aynılar. Sadece başka satıcı. Piyasada orijinalleri kalmadı zaten.Fiyat farkının nedenini anlamadım :/
Onlarda da titreşim bulunmuyor.2. Elden Logitech F310 bak dostum ben temizini 80 e anlaşarak aldım sorunsuz güzelce oynatıyor.
Sen bilirsin dostum bütçeni aşar sıfırı ancak yine ikinci elden monster pusat da alabilirsin görünüşü de kendisi de çok iyiFiyat farkının nedenini anlamadım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görüntüsü çok kötü 2.el bu zamanda çok güvenmem
Sanmıyorum. Zaten piyasada orjinal PS3 kolu da kalmadı. Sıkıntı çıkmaz.XBOX 360 ların görüntüsü PS3'den daha iyi.
Orjinal olmaması sıkıntı oluşturur mu?
Kesinlikle alma ben o Xbox 360 kolu denen cihazlardan birini aldım ve rehber açtım alayı çakma ve aşırı kötü.XBOX 360 ların görüntüsü PS3'den daha iyi.
Orjinal olmaması sıkıntı oluşturur mu?
İkinci el almak :/Sen bilirsin dostum bütçeni aşar sıfırı ancak yine ikinci elden monster pusat da alabilirsin görünüşü de kendisi de çok iyi
Piyasada orjinal XBOX 360 kolu bulunmuyor zaten. Aldığınız gamepad in linkini atar mısınız?Kesinlikle alma ben o Xbox 360 kolu denen cihazlardan birini aldım ve rehber açtım alayı çakma ve aşırı kötü.
Bu satıcı ve bu fiyata almadım ancak kol tamamen bu,Piyasada orjinal XBOX 360 kolu bulunmuyor zaten. Aldığınız gamepad in linkini atar mısınız?
2.el Monster Gamepad yok bile var 1-2 tane ama 200Tl civarında zaten 250Tl ye Xbox One gamepadi bulunuyor (2.eli)Kesinlikle alma ben o Xbox 360 kolu denen cihazlardan birini aldım ve rehber açtım alayı çakma ve aşırı kötü.
Şuan öyleyse bilemem ancak benim aldığım zaman çok değil 3 ay önce felan pusat gamepad güzel fiyatlardaydı.2.el Monster Gamepad yok bile var 1-2 tane ama 200Tl civarında zaten 250Tl ye Xbox One gamepadi bulunuyor (2.eli)
Kendim yıllardır Gamepad kullanırım. Çakma olduğunu bile bile kullanırım ve bunun bilincinde kullanırım. Siz biraz beklentiyi yükseğe tuttuğunuz için çok gömmüşsünüz. Zaten o kutuda gelen xbox 360 larda garip bir kalitesizlik var. 2. El gamepad alınmasi hiç önermiyorum. Bu bütçede bu tarz gamepadler alınmalı.Bu satıcı ve bu fiyata almadım ancak kol tamamen bu,
OEM Xbox 360 USB Oyun Kolu (PC Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OEM Xbox 360 USB Oyun Kolu (PC Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glBuda rehberimİnceleme - OEM Xbox 360 USB Gamepad Deneyimim
Arkadaşlar bu gamepad i satın aldım ve iade ettim. Deneyimlerimi yazmadan önce ürünün linkini bırakıyorum, https://www.trendyol.com/oem/xbox-360-usb-oyun-kolu-pc-uyumlu-p-33411602?boutiqueId=529052&merchantId=150608 Şimdi ben bu ürünü aldım, kutusunu görünce zaten şüphelendim, Kutusu aynen...forum.donanimarsivi.com