Oyun için hangi Linux dağıtımı önerirsiniz?

Kullanamazsın diyemem ama iyi bir deneyim vermiyor pek. Sürücüleri falan sıkıntılı genelde.
sürücü konusunda hiç sıkıntı yaşamadım zorin os da kullandım pop os hepsi güzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@johan windowsuna bakarak parmağını emebilirsin yorumuma niye gülüyorsun

Ben Garuda Dr460nized Gaming kullanıyorum ve oyun açısından daha önce beni hiç üzmedi. Yüklemen gereken nerdeyse her şey hazır yüklü geliyor ve gayet estetik gözüküyor. Sadece yükleme boyutu biraz fazla o kadar. Nvidiaiʻda da bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Sistem kurulum ekranında Nvidia seçeneğini seçince Nvidia için gereken tüm sürücüleri yüklüyor. Hem SteamOs da Garuda gibi Arch tabanlı olduğundan
SteamOs Masaüstünü yükleyerek istediğin zaman ona geçip sanki SteamOs kullanıyormuş gibi kullanabilirsin. Ben daha önce bir sürü eski oyun kolu ve oyun denememe rağmen hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Sadec anti cheat olan oyunlar linux versyonu yoksa sorun olabilir. Onun içinde
İstersen Windows ile dualboot yapabilirsin.

buradan istersen Garudanın daha hafif veya farklı versyonlarınada bakabilirsin : Buradan

Ama sadece oyun diyorsan Garuda Dr460nized Gaming veya Garuda Dr460nized yükle bence

Geri