Öneri Oyun için kulaklık önerisi

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,376
Creative e5-olus ses kartım var razer blackshark v2x ile kullanıyorum ama yine tam istediğim performansı alamadım audio m30x aldım gemini ile olan araştırmam üzerine ama sesler çok kötüydü bass sıfırdı bana kısık veya ortalama seste detay konusunda zengin basslarıda vurgulu bir kulaklık lazım bütçe 5k ses kartı ile kullanabileceğim müzik ve oyun temel amaç doygun bass temiz ses

Son düzenleme:
Creative e5-olus ses kartım var razer blackshark v2x ile kullanıyorum ama yine tam istediğim performansı alamadım audio m30x aldım gemini ile olan araştırmam üzerine ama sesler çok kötüydü bass sıfırdı bana kısık veya ortalama seste detay konusunda zengin basslarıda vurgulu bir kulaklık lazım bütçe 5j ses kartı ile kullanabileceğim
7.1 kullanma stereo kullan çok daha iyi. 7.1 iyi satıldı ama işlevsiz bişe

7.1 kullanma stereo kullan çok daha iyi. 7.1 iyi satıldı ama işlevsiz bişe
Ses kartı 7.1 desteği var zaten günümüzdeki kulaklıklarda yazılımsal olarak yapıyo yine bakılsın diye yazılmış bir başlık istediğim performansı verebilecek bir kulaklık bulamadım

Ses kartı 7.1 desteği var zaten günümüzdeki kulaklıklarda yazılımsal olarak yapıyo yine bakılsın diye yazılmış bir başlık istediğim performansı verebilecek bir kulaklık bulamadım
o konuda razerdan iyisi pek yok. ıem kulaklık öneririm bunu kullanıyorum bazen önceden aktif kullanıyodum
ses kartım olmadığından type-c olanı aldım ve baya iş yapıyo.
ama ses kartın varmış iyi bişeyse kz kulaklığım var hayatımda daha iyi ses veren bi kulaklık kullanmadım. ses kartım olmamasına rağmen hemde. 7.1 i yine boşver stereo kullan ama iş yapacak bişeyse kz kulaklıklara bak. ilgini çekerse modeller arasında seçim için yardımcı olurum

o konuda razerdan iyisi pek yok. ıem kulaklık öneririm bunu kullanıyorum bazen önceden aktif kullanıyodum
ama ses kartın varmış iyi bişeyse kz kulaklığım var hayatımda daha iyi ses veren bi kulaklık kullanmadım. ses kartım olmamasına rağmen hemde. 7.1 i yine boşver stereo kullan ama iş yapacak bişeyse kz kulaklıklara bak. ilgini çekerse modeller arasında seçim için yardımcı olurum
Kulak üstü kullanıyom.hocam genelde ya

Hocam sizi gücendirmek istemem ama hem wraithin bu modeli hemde Kz'ler resmen çöp. Bunlar iem dünyasının KTC marka telefonu gibi düşün.

ATK Neptune N9 Ultra buna ne diyorsun usta farkları var mıdır ? x9 ile v9 ararasında fark varmı
kalitesini bilmiyorum alanlar memnun gibi ama premium hissiyat açısından x9 un daha iyi olduğuna eminim. mesela deri pedler senin için sorunsa asla önermem. x9 un premium hissiyatı orda ortaya çıkıyo malzeme kalitesi kutusundan 2 farklı ped çıkması gibi

Geri