Oyun içinde AMD Software Açılmıyor.

Reaksiyon skoru
139
Herkese Selamlar,

Geçen hafta 6700xt'den 9070xt'ye geçtim. DDU ile kaldırıp yeni driver kurdum.

Kurduktan sonra Oyun içinde ALT+R ile AMD Softwareyi açınca FPS 15'e sabitlenip, AMD Yazılımı gelmiyor. Oyunu kapatmak gerekiyor düzelmesi için.

Çok Garip, var mı başına gelen?

Teşekkürler

Herkese Selamlar,

Kurduktan sonra Oyun içinde ALT+R ile AMD Softwareyi açınca FPS 15'e sabitlenip, AMD Yazılımı gelmiyor. Oyunu kapatmak gerekiyor düzelmesi için.

Teşekkürler
Başıma geliyor arada alt tab atıp oyuna tekrar gir bazen düzeliyor

az önce başıma geldi aç kapa yaptım pcyi o şekilde düzeldi

Pubg'de Super Resolution kullanıyordum. Oyun içinde 1080p'ye alıp, 2k'ya ölçeklendiriyordum.
O da bozuk çalışmıyor. Oyun kapalıyken Super Resoluitonu açınca 15 fps kalıyor. Dellendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pubg'de Super Resolution kullanıyordum. Oyun içinde 1080p'ye alıp, 2k'ya ölçeklendiriyordum.
O da bozuk çalışmıyor. Oyun kapalıyken Super Resoluitonu açınca 15 fps kalıyor. Dellendim.
Elini verince kolunu kaptırıyorsun AMD'de

Herkese Selamlar,

Teşekkürler
masaüstünde sağ tıklayıp açsana adrenalini

Evet Açıyorum onda sıkıntı yok ama, oyun içinde açınca sıkıntı oluyor.
Ayrıca masaüstünde Super Resolution'u açınca o da çalışmıyor oyunda.

Evet Açıyorum onda sıkıntı yok ama, oyun içinde açınca sıkıntı oluyor.
Ayrıca masaüstünde Super Resolution'u açınca o da çalışmıyor oyunda.
1765633760221.webp

bunu diyosan ekran başına açman gerekiyor o ekranda açık olduğundan emin misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 1080p monitör varken vsr açık bırakıyordum forzaya giriyordum çözünürlüğü oyun içindeyken 2kya çekiyodum fps kısıtlama falan olmuyodu şu an monitör 2k zaten kullanmıyorum pek

1765634077967.webp

Yok hocam bundan bahsediyorum. Pubg'de mesela 1080p oynayarak, daha güzel kalite ile 2k'ya benziyor görüntü. Fakat 2k'daki kadar küçük HUD'lar vb olmuyor. O yüzden hoşuma gidiyor.

Oyun içinde Adrenalin hiçbir türlü açılmadığı için ve oyun dışında bu ayarı açsam da oyun bozuk açılıyor 15fps'ye sabit. Onu çözemedim.

Alıntıyı görüntüle

Yok hocam bundan bahsediyorum. Pubg'de mesela 1080p oynayarak, daha güzel kalite ile 2k'ya benziyor görüntü. Fakat 2k'daki kadar küçük HUD'lar vb olmuyor. O yüzden hoşuma gidiyor.

Oyun içinde Adrenalin hiçbir türlü açılmadığı için ve oyun dışında bu ayarı açsam da oyun bozuk açılıyor 15fps'ye sabit. Onu çözemedim.
oyunu pencereli tam ekrana alıp adrenalini açmayı deneyebilirsin

Herkese Selamlar,

Teşekkürler
Çok saçma ama aynısı oldu ve sebebini biliyorum. Ayarlara gir > kısayol tercihleri aç. orada kısayol tuşlarını kullan kapalıdır yüksel ihtimal :D. bu kadar saçma malesef. 0 dan adrenalin yükleyince o ayar oto kapalı geliyor saçma şekilde açman gerekiyo.

Çok saçma ama aynısı oldu ve sebebini biliyorum. Ayarlara gir > kısayol tercihleri aç. orada kısayol tuşlarını kullan kapalıdır yüksel ihtimal :D. bu kadar saçma malesef. 0 dan adrenalin yükleyince o ayar oto kapalı geliyor saçma şekilde açman gerekiyo.
Maalesef bakmıştım hocam teşekkürler yine de.

Geri