Neler Yeni

Oyun Koltuğu Tavsiyesi (XDrive Sancak)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

melogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MELİH TEMUR

melogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MELİH TEMUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çek bi tabure bea. ?
(valla dikkatimi çeken bi koltuk görmedim piyasada.)
Bütün gün pc başında geçiyor adam akıllı bir şey olsun dedin 1 K bütçe ayırabildim anca yoksa hastalıklar başlayacak

• Beğen
Reaksiyonlar: YuZi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bütün gün pc başında geçiyor adam akıllı bir şey olsun dedin 1 K bütçe ayırabildim anca yoksa hastalıklar başlayacak
Düzgün oturunca sorun olmaz. Benim amcam 16 yaşından beri bilgisayar başında sandalyede oturur, knight online filan bilirsin bütün gün pc başında. Şu an 27 yaşında filan hala oyun oynuyor. Dimdik 195 cm boyu var hiç bir bel ağrısı, skolyoz vesaire hiç bir sıkıntısı yok çok şükür :D
Ha o koltuklar rahat mı rahat ama ben olsam 1k vermem, mutfak sandalyesinde otururum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Erkut BOZKURT
Düzgün oturunca sorun olmaz. Benim amcam 16 yaşından beri bilgisayar başında sandalyede oturur, knight online filan bilirsin bütün gün PC başında. Şu an 27 yaşında filan hala oyun oynuyor. Dimdik 195 cm boyu var hiç bir bel ağrısı, skolyoz vesaire hiç bir sıkıntısı yok çok şükür :D
Ha o koltuklar rahat mı rahat ama ben olsam 1k vermem, mutfak sandalyesinde otururum :)
Herkesin yapısına göre değişiyor ya kimisi ortapedik koltukta rahat eder kimisi taburede

halulhey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih
Arkadaşlar merhaba,

Linkteki gibi bir koltuk düşünüyorum, en uygun fiyatlı burada. Yorumlarınıza açığım.

Bütçe 1K

Dostum ofisel.comda xprime alpha xprime bulla xprime blody ve yeni nesil oyuncu koltuğu gibi birçok özellikli koltuklar 999tl ve 899tlye var. Geri kalan ozelliklerini youtubeden bakabilirsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom