oyun motoru önerisi

Reaksiyon skoru
17
bilgisayarın özelikleri 2gb ram 32 bit win 7 erkan kartı yok bu özelliklerle hangi oyun motoruyla 3d oyun yapabilirm .Lütfen çok İstiyorum oyun tasarlamak

Unreal engine 2
Cryengine 1
Siz bir araştırın
Umarım yardımcı olmuşumdur

Unity, Unreal Engine 1, Unreal Engine 2, Godot Engine, Source 1, Cryengine 1, Construct.

Sisteminle sadece unity oyun motoruyla güzel işler yapabilirsin. Diğer motorlar sisteminde kasma yapar. C# öğrenmelisin bu arada ?

Unity, Unreal Engine 1, Unreal Engine 2, Godot Engine, Source 1, Cryengine 1, Construct.
Bu oyun motorlarının yanına Gamemaker Studio da öneririm. Fiyatı pahalı ancak ciddi düşünüyorsanız değiyor.
Sisteminle sadece unity oyun motoruyla güzel işler yapabilirsin. Diğer motorlar sisteminde kasma yapar. C# öğrenmelisin bu arada ?
Godot ve GMS rahatlıkla çalışır diye düşünüyorum. Ki eski sürüm diğer oyun motorları ile de çalışabilir. İşlemcisi çok kötü değilse 2 GB RAM daha ekleyerek çok daha rahat edebilir.

Şu an en sevdiğim olan ve undertale’ın da yapıldığı GameMaker

bilgisayarın özelikleri 2gb ram 32 bit win 7 erkan kartı yok bu özelliklerle hangi oyun motoruyla 3d oyun yapabilirm .Lütfen çok İstiyorum oyun tasarlamak
Unity 3D
Gamemaker Studio (sistem zorlamaz)
En iyi seçenekler olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,224
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T