Neler Yeni

Oyun önerir misiniz.

hamzaersoy

80+ Bronze
Knk bisey sorucam bu rdr de birinin bacağına ates ettiğimde bacagi neden kopmuyor bazi videolarda öyle oluyor da. Birde ben silahı nasıl elimde sallıcam
shotgunla yakın mesafeden vurunca kopuyo uzuvları. iki defa taba basınca da silahı sallayarak cebine koyuyor. uzun uzun elinde show yapmak için de ya onlinea girmen ya da mod yüklemen lazım

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yunus Kocabay
shotgunla yakın mesafeden vurunca kopuyo uzuvları. iki defa taba basınca da silahı sallayarak cebine koyuyor. uzun uzun elinde show yapmak için de ya onlinea girmen ya da mod yüklemen lazım
Tamam saol

crabman

80+
Arkadaşlar oyun offline olsun. Hikayesi taşısın. Ama büyük boyutlu büyük oyunlar olmasın. İnside tarzı olur. Biraz ilginç seviyorum açıkcası. Ya da eğlenceli. Kafanıza göre beğendinizi atabilirsiniz.
stardew valley, days gone

zeus11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zeus1
Knight Online başlarsan bir daha bırakamam garantili. ;)

crabman

80+
The stanley parable gibi oyun varmı piyasada
tam benzeri diyemem ama Superliminal öneririm. Beyin yakan cinsten hafifte gerici ortamları olan bir oyun. (bölümlerin nerdeyse yarısını hep youtubeden bakarak geçtim zorlayabiliyor.)

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yunus Kocabay
tam benzeri diyemem ama Superliminal öneririm. Beyin yakan cinsten hafifte gerici ortamları olan bir oyun. (bölümlerin nerdeyse yarısını hep youtubeden bakarak geçtim zorlayabiliyor.)
Oynadım önerim güzeldi.

Top Bottom