Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
PC için ilerleyen zamanlarda olabilir, lakin mobil ilk hedefim, neticede böyle oyunlar pek yok mobilde, insanlara oynayıp zevk alacakları türde bir oyunu mobilde sunmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam, UI için güncelleme yapacağım
hocam mobilde hikayeli oyun kalmadı hızlı ve kolayca tüketilen oyunlar tercih ediliyor

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
M.Rüzgar Özen
teşekkür ederim hocam, bu arada daha önce oyunun hikayesini paylaşmamıştım şimdi paylaşmak istiyorum. Normalde uzaylıları hep düşman varlıklar olarak gördük. Bilim-kurgu filmlerinde ya da video oyunlarında hep uzaylılarla savaş halindeyiz. Ama ben kendi oyunumda farklı bir konu işliyorum. Hikayenin başında dünya 3. Dünya Savaşı felaketi yüzünden yaşanmaz bir yer haline geliyor, bu yüzden Gliese581g gezegenine gidiyoruz ve oradaki uzaylılarla başlangıçta savaşıyoruz ama sonra onlarla işbirliği yapıp gezegenlerini tehlikeli yaratıklardan kurtarıyoruz ve karşılığında onlar da bize kendi gezegenlerinden toprak veriyorlar. Bir bakıma oyunda uzaylılarla işbirliği yapıyoruz. Tabi hikaye sadece böyle değil ve bu kadar basit değil, çok fazla olay örgüsü var ama bunları yazmak çok uzun sürer, bu yüzden sadece oyunun ana fikrini paylaşıyorum
Metro kokusu sezdim biraz

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Buğra Aykaç
hocam mobilde hikayeli oyun kalmadı hızlı ve kolayca tüketilen oyunlar tercih ediliyor
Nasıl yok ya ben buraya baya yazarım ama çoğu paralı.
Life is Strange serisi
Max Payne 1
GTA serisi (GTA 3,GTA Vice City,GTA San Andreas,GTA Liberty City Stories)
Dead Effect serisi
Sky:Children Of The Light serisi
Bully
Hello Neighbor
Granny serisi
İce Scream serisi
Bright Memory Mobile
Daha vardır illa ki.

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet ylmz
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
böyle sade kontrllerle umarım yeterince eğlenceli olur çıkınca nasıl olucak merak ediyorum başarılar dilerim

Buğra20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra Arslan Uğural
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Hocam kolay gelsin butonları daha modernize ve düz tasarlarsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum çocuk oyunu gibi durmasın onun dışında demo çıkarırsan haber ver ilk test edip bug report geçenlerin olalım :D kolay gelsin

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yahya
Hocam kolay gelsin butonları daha modernize ve düz tasarlarsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum çocuk oyunu gibi durmasın onun dışında demo çıkarırsan haber ver ilk test edip bug report geçenlerin olalım :D kolay gelsin
teşekkür ederim hocam, UI için güncelleme yapacağım, demo için haber vereceğim

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Serkan Barındık
Mobil içinse güzel gibi duruyor. Emeğine sağlık.

Top Bottom