Neler Yeni

"oyuna veren maldır" diyen tip

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Uygunsuz davranış
1.Bilip bilmeden yanıtlama
2.egonu kendine sakla
3.sırf arkadasın oyuna para verme dedi diye arkadaşlık bitirilir mi dedim oda evet dedi ve bende onun evet demesine cevap verdim
Yaln
laksdhaskldhasdlksadj
gerçekten komik
küfreden asan kesen sendin?
ne oldu da süt dökmüş kediye döndün

sen hayırdır küfür ediyorsun?
komik çocuk seni :D
yalnış kişiye vermemişim hattaego derken biraz sinirli gibisin dedim sen 1.sınıfta harf öğrenirken biz matematikte ne konular işliyorduk ve galiba senin kafanda olayları anlama sakatlığı var.

Tekrardan hakaret ettiğim için özür dilerim. Saygılarla !

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sigara almaya paraları var, alkol almaya paraları var, kızlarla gezmeye paraları var, ama oyuna gelince "oyuna para mı yatırdın lan mal". Vardı böyle tanıdıklarım ama eskiden tanıdıklarım oldular artık.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dün ki tartışmamışda hangimiz haklıyız biri açıklaya bilir mi?
Siri cevaplıyor;
Bana göre haklıydın. Dünyaya bir defa gelmek bahane olamaz. Paran yoksa oynamazsın. Buda mantıken emek hırsızlığına giriyor. Tabi kimseye karışamazsın ama bunu (cracki) forumda savunmak diğer kişilere tavsiye etmeye benzer. Ama böyle bir konu için aranızı bozmayınız

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Yaln

yalnış kişiye vermemişim hattaego derken biraz sinirli gibisin dedim sen 1.sınıfta harf öğrenirken biz matematikte ne konular işliyorduk ve galiba senin kafanda olayları anlama sakatlığı var.

Tekrardan hakaret ettiğim için özür dilerim. Saygılarla !
hakaret et ve insanlardan özür dile...
dilerim ki sakatlık ifadesi sana hiç bir zaman uğramaz ve yine dilerim ki sakatlık kelimesi aile bireylerine ilerideki çocuguna uğramaz...
Sen bana hakaret etmiş olabilirsin. Ben sana iyi dileklerimi sunuyorum. Bulunacağım kötü dileğin er ya da geç beni bulma ihtimaline karşı sana kötü dilekte bulunmuyorum.
Sadece sana acıyorum
Saygılarla!
Mesaj otomatik birleştirildi:

crack oyunu savunan biri varmış ban arkadaşlar
ban çikiki ban çiki
@Mehmet Yılmaz
crack savunduğum ve ban yemem gerektiği söyleniyor.
Konuda crack i savunduğumu düşünmüyorum. Sadece insanların crack kullanabileceği ve kullanan kişinin hakaret etmeden veya kullanan kişiye hakaret etmeden kullanılması gerektiğini savunuyorum. Ban hakediyorsam eğer atılabilir.
@Sternog
sana gelirsek
crack savunmadım.
Kullandığımı söylüyorum zaten? ne banı? haksız yere ban atmazlar kimseye
Yanlış başlık attığın için normalde uyarı alman gerekmekte.
Crack kullanan insana hakaret edemezsiniz tıpkı onların size edemeyecegi gibi
insanların ne yaptıgı seni ilgilendirmez tıpkı senin kendi yaptıgın seylerin beni veya insanları ilgilendirmeyecegi gibi
Ricam iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmandır.
Gereksiz tartışma yaratma.

banada öyle demişlerdi onlar hep crack indiriyodu geçen gün benim PC ye virüs bulaştı nasıl silcem bunu ben diyodu
ben bu durumla hiç karşılaşmadim mesela

Sigara almaya paraları var, alkol almaya paraları var, kızlarla gezmeye paraları var, ama oyuna gelince "oyuna para mı yatırdın lan mal". Vardı böyle tanıdıklarım ama eskiden tanıdıklarım oldular artık.
sigara ve alkol kullanmıyorum
sevgili edinmeyi şuanlık düşünmüyorum üniversite derslerim ağır ve daha önemli benim için
oyuna para verenlere veya yatıranlara hakaret etmiyorum.
ve oyuna verecek param da yok?
böyle bir tanıdıgın oldu mu ?

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya siz ekmek fırınınız var diye düşünün hergün ekmek yapıp satıyorsunuz birileri gelip sizin ekmeğinizi raftan çalıyor siz ne yaparsınız?
Aynı şey oyunu yapımcıları içinde geçerli onlar oyun yapıyor siz emeği hiçe sayıyorsunuz adamlar 1 oyun için gece gündüz çalışıyorlar hakkını istemezler mi?
Ben onun oyununu raftan çalmıyorum. Birisi benim için raftan çalıyor bende çaldığı ekmeği alıyorum. Aynı şey değil.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
kankam adamlar emek veriyor ama

empati yap sen o kaddar uğraş adamlar bedava inddirsin
İsteseler bunu çok katı bir tutumlar(oyuna bağlanmak için internet şart gibi mesela) engellerler. Aynı şekilde 2077. Yapımcıları biz katı tutumlarla oyunun crack çıkmasını engelleriz ama bunu istemiyoruz diyor. Bizim amacımız insanlara gönüllerinden geçerek bu oyunu satın almasını istiyoruz diyor. Bunun içinde iyi oyunlar yapmamız gerek gözüyle bakıyor. Ben Witcher ı ilk başta korsan olarak başladım. 2 kez de korsan olarak bitirdim yanlış hatırlamıyor isem. Daha sonra ula helali hoş olsun diyip indirimde aldım witcher 3 ü. Ve işin daha garip tarafı steam dan aldığım witcher 3 ü daha bitirmedim bile. 30 saat mi ne oynadım kaldı öyle. Ha her şirket bu tutumu sergilemez. En basiti yanlış hatırlamıyor isem simcity. Oyun korsanın önüne geçmek için interneti ve serverı zorunlu yaptı. Ne oldu oyun server ve net sorunları yüzünden patladı. Şu an herkes cities skylines oynuyor. Ha ben burda lafı katı tutum sergilemeyen bütün oyunları korsan oynayın demiyorum ama sırf hak diyip te oyundan vazgeçmesini kimseden bekleme. Merak etme onlar bunun farkındalar ve buna rağmen dünyanın parasını kırıyorlar.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Uygunsuz davranış
laksdhaskldhasdlksadj
gerçekten komik
küfreden asan kesen sendin?
ne oldu da süt dökmüş kediye döndün

sen hayırdır küfür ediyorsun?
komik çocuk seni :D
SÜT DÖKMÜŞ KEDİ Mİ SAJDAKL OLM SORUN MU VAR SENDE BEN CRACK İNDİRENLERE Mİ KÜFÜR EDERİM DEDİM Kİ LAF EDİYOSUN DOĞRU ANLA İLK ÖNCE CRACK İNDİRİP SONRA OYUNA PARA VEREN ....DIR DİYENELRE DİYORUM EĞER BENDE OYUNA PARA VERİP CRACK İNDİREN HIRSIZ DIR BİLMEM NE ÇOCUĞUDUR FİLAN DESEM BENDE HAKSIZIM BANA LAF EDEBİLİRSİN ( caps lock açık kalmış üşendim yeniden yazmaya kusura bakmayın )

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
SÜT DÖKMÜŞ KEDİ Mİ SAJDAKL OLM SORUN MU VAR SENDE BEN CRACK İNDİRENLERE Mİ KÜFÜR EDERİM DEDİM Kİ LAF EDİYOSUN DOĞRU ANLA İLK ÖNCE CRACK İNDİRİP SONRA OYUNA PARA VEREN ....DIR DİYENELRE DİYORUM EĞER BENDE OYUNA PARA VERİP CRACK İNDİREN HIRSIZ DIR BİLMEM NE ÇOCUĞUDUR FİLAN DESEM BENDE HAKSIZIM BANA LAF EDEBİLİRSİN ( caps lock açık kalmış üşendim yeniden yazmaya kusura bakmayın )
Caps kapa.
Evet süt dökmüş kedi.
Kelime kapasitesi forumun %70 inde gerçekten yetersiz tek bildiğiniz "sorun mu var sende" belli ki kelime dağarcığınız oldukça düşük.
Bende yorumumda belirttim zaten "ben oyuna para verene laf etmiyorum ama crack olarak da indirebiliyorum bana da mi küfredeceksin diye" Eğer düzgün anlaşılmak istiyorsan ilk yorumunda bu durumu belirtmelisin.
İnsanlardan senin kafandan geçeni anlamalarını beklemen senin tabirinle sende "sorun" olduğunu gösterir.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
ac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi

OyUnA pATRA VeriLiR mİ
Eskiden Sevdiğim Arkadaşım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom