Öneri Oyuncu Koltuğu - Hawk vs Xdrive 8K +/- Bütçe

Merhaba,

8K civarında bir koltuk arıyorum. Hawk ve Xdrive markaları fiyat olarak birbirine denk ve bütçeme uygun birkaç farklı model var. Hangi marka, hangi model tercih edilmeli, artıları eksileri nelerdir?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Exvega kaliteliye benziyor.

3 yıldır hawk fab v6 kullanan ve xdriveı da deneyimlemiş biri olarak kesinlikle xdrive alın derim. Hawk fab v6’nın bel desteği rezil hem çok küçük hem oturduğun gibi aradaki boşluğa giriyor mutfak sandalyesinden farkı kalmıyor.

3 yıldır hawk fab v6 kullanan ve xdriveı da deneyimlemiş biri olarak kesinlikle xdrive alın derim. Hawk fab v6’nın bel desteği rezil hem çok küçük hem oturduğun gibi aradaki boşluğa giriyor mutfak sandalyesinden farkı kalmıyor.
Bütçeme uyan Toryum, Anka ve 15'li Plus modellerini uygun bir zamanımda gidip mağazada inceleyeceğim. Varsa başka modeller onlara da bakacağım. Ona göre son kararımı veririm. İnternet fiyatı daha ucuzsa internetten de alabilirim test ettikten sonra.

Oyuncu koltuğu kullandım ama hiç memnun kalmamıştım. Sürekli yayılasım geliyordu ve bir süre sonra bel ağrısı rahatsız ediyordu. Ofis koltuğu aldım. Seni dimdik oturmak için zorluyor ve çok rahat ediyorum. O yüzden ofis koltuğu öneririm.

Oyuncu koltuğu kullandım ama hiç memnun kalmamıştım. Sürekli yayılasım geliyordu ve bir süre sonra bel ağrısı rahatsız ediyordu. Ofis koltuğu aldım. Seni dimdik oturmak için zorluyor ve çok rahat ediyorum. O yüzden ofis koltuğu öneririm.
Bu durum çok göreceli bence. Sizin gibi sırtı rahatsız olanlar da var, sırtına iyi gelenler de var. Test ederek almak en iyisi fakat koltuğa oturmakla bitmiyor mevzu. En az 6-7 saat kullanmak lazım ki kesin sonuca varabilelim o da satın almadan zor. Pek acelem yok bu konuda, biraz daha piyasa yoklaması yapabilirim. Amacım parayı nokta atışı bir şekilde kullanmak.

Hawk'ın sanki sünger kalınlığı Xdrive'a göre daha ince (özellikle oturma süngeri). Bu yüzden ben de daha çok Xdrive'a yöneldim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xdrive'ın deri modelleri terletme yapıyor mu acaba bilginiz var mı?
Yapar bu yüzden 15 li plus olana bakın kumaş oluyor o model ya da toryum

Geri