Neler Yeni

Öneri OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİ MAX 8K

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
Bütçe
8000
Arkadaşlar selam öncelikle, şuanda halihazırda hawk fab v6 kullanıyorum çok memnunum, kardeşime de oyuncu koltuğu almak istiyorum istediğimiz renk siyah hawk da fab v4 modelini beğendik fakat almışken başka markalara da bakmak istedik. Piyasada çok fazla ürün var kararsız kaldık tavsiye edebileceğiniz model varsa eğer çok sevinirim. En önemli öncelikler kumaş olup renginin koyu gri veya siyah olması teşekkür ederim şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Özçelik
Discord
kusursuzum
Arkadaşlar selam öncelikle, şuanda halihazırda hawk fab v6 kullanıyorum çok memnunum, kardeşime de oyuncu koltuğu almak istiyorum istediğimiz renk siyah hawk da fab v4 modelini beğendik fakat almışken başka markalara da bakmak istedik. Piyasada çok fazla ürün var kararsız kaldık tavsiye edebileceğiniz model varsa eğer çok sevinirim. En önemli öncelikler kumaş olup renginin koyu gri veya siyah olması teşekkür ederim şimdiden.
Hocam hawk'dan vazgeçmeyin bence çok güzel bi tercih olur fakat illa farklı bir şey deneyeceğim diyorsanız;

Buna bakabilirsiniz

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim şuana kadar bulup beğendiklerim bunlar:

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Özçelik
Discord
kusursuzum
xDrive çok iyi bi marka fakat terleme yapıyor diye okumuştum. Onun yerine zio fabric alabilirsiniz.

Reves9

80+
Toryum hariç attığınız tüm koltuklar güzel alınabilir koltuklar. Zio ve Warriror markasının malzeme kaliteleri daha yüksek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
ömer
dostum
bunu çekiyorsun ve iyzico ile öde diyorsun 1000 TL ucuza 7500 e o biçim koltuk hayırlı olsun.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
ömer
Nasıl iyzico ile ödeme yapıcam peki daha önce hiç yapmadım da kusura bakmayın lütfen
sepete ekle ödeme yerinde zaten iyzico ile ödeme yeri olacak ona tıkla gerisi basit normal bir siteden bir şey almış gibi bir farkı yok

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
sepete ekle ödeme yerinde zaten iyzico ile ödeme yeri olacak ona tıkla gerisi basit normal bir siteden bir şey almış gibi bir farkı yok
Bu atmış olduğum aragorn modelinde ayak uzatma kısmıda var iş yapar mı sizce yoksa sizin belirttiğiniz modeli mi almalıyım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,190
Üyeler
167,071
Son üye
NaetXess
Top Bottom