Oyuncu Koltuğu Önerisi

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,784
Bütçe
3000
Bütçeye çok takılmayın o fiyatlara çıkmak istemiyorum YapıKredi Alış-Veriş kredisi ile almak istiyorum yanında belki klavye ve HyperX Cloud II'de alabilirim boyum 1.78 geriye yaslanma mekanizması olsun teşekkürler

Bütçeye çok takılmayın o fiyatlara çıkmak istemiyorum YapıKredi Alış-Veriş kredisi ile almak istiyorum yanında belki klavye ve HyperX Cloud II'de alabilirim boyum 1.78 geriye yaslanma mekanizması olsun teşekkürler
Alakasız olcak ama kulaklığı blackshark v2 alabilirsin. en son hp omeni o fiyatta gördüm hala duruyosa direk al

Hawk'ın bu model oyuncu koltuğunu yanılmıyorsam yayıncılarda kullanıyor değil mi? neden daha fazla tercih ediliyor fiyatı epey yüksek
Post automatically merged:

@RevDeisDou

Bende calitte var. İki yıldır kullanıyorum, hala sapasağlam.

bu nasıldır?
valla hocam markayı ilk defa duydum. Ama ben olsam calitte, hawk, xdrive üçgeninden ayrılmazdım. Sonuçta kendini kanıtlamış firmalar. Evet ilk zamanlar sorun olmaz ama zamanla yıpranma, çökme, kırılma falan oluyor.

Alacağın koltukta arayacağın 2 temel özellik var,
  1. Kumaş olması
  2. Metal ayaklara sahip olması
xDrive 15'li Siyah Kumaş modeline bakabilirsin, diğer 15'li modelleri deri. Ona dikkat et.
Hawk Fab V2, V4'e bakabilirsin.

xDrive 15'li Siyah Kumaş'ı ben kullanıyorum, 2-3 ay oldu herhalde ve herhangi bir gıcırdama, rahatsız edici bir şey olmadı.
Hawk Fab'ı hem yayıncılar hem de buradan bir kaç kişi kullanıyor ve fiyatına göre gayet iyi.

Hawk'ın bu model oyuncu koltuğunu yanılmıyorsam yayıncılarda kullanıyor değil mi? neden daha fazla tercih ediliyor fiyatı epey yüksek
Post automatically merged:

@RevDeisDou
Hocam detaylı bilgim yok ama kumaş ürünler daha pahalı
Alacağın koltukta arayacağın 2 temel özellik var,
  1. Kumaş olması
  2. Metal ayaklara sahip olması
xDrive 15'li Siyah Kumaş modeline bakabilirsin, diğer 15'li modelleri deri. Ona dikkat et.
Hawk Fab V2, V4'e bakabilirsin.

xDrive 15'li Siyah Kumaş'ı ben kullanıyorum, 2-3 ay oldu herhalde ve herhangi bir gıcırdama, rahatsız edici bir şey olmadı.
Hawk Fab'ı hem yayıncılar hem de buradan bir kaç kişi kullanıyor ve fiyatına göre gayet iyi.
Kumaş olması kesinlikle önemli. Xdrive Altay var. Yaz kış farketmeksizin 2 saatten fazla oturulmuyor. Bi 3 dk gezip geliyorum. 3. Olarak oturma bölgesinde yanlardaki destekler çok uzun olmasın derim. Rahat oturmak isterken profiller bacağını acıtıyor ve terlemeyi arttırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri