Oyuncu Koltuğu Önerisi

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Herkese iyi forumlar, geçenlerde arkadaşlarımla internet kafeye gittiğimde oyuncu koltuğu deneyimleme şansım oldu. Evde oturduğum koltuk da gerçekten eziyet çektiğimi farkettim. Bende fiyatlara bakarak ortalama 4 bin TL civarı bütçe ayırarak bir koltuk alma kararı aldım. 1.83 - 1.85 arası bir boyum var ve 85 kiloyum. Bilgisayarda 12 saat dahi geçirdiğim olabiliyor. Koltuk önerilerinizi bekliyorum :)

Hawk Future serisine bakabilirsin ama biraz pahalı gibi. Hawk Fab serisi de güzel gözüküyor ama sallanma falan oluyormuş.

Herkese iyi forumlar, geçenlerde arkadaşlarımla internet kafeye gittiğimde oyuncu koltuğu deneyimleme şansım oldu. Evde oturduğum koltuk da gerçekten eziyet çektiğimi farkettim. Bende fiyatlara bakarak ortalama 4 bin TL civarı bütçe ayırarak bir koltuk alma kararı aldım. 1.83 - 1.85 arası bir boyum var ve 85 kiloyum. Bilgisayarda 12 saat dahi geçirdiğim olabiliyor. Koltuk önerilerinizi bekliyorum :)

XPrime Tyler Oyuncu Koltuğu Hybrid Kumaş Siyah buna bakabilirsin​

https://www.teknobiyotik.com/cevre-...derx3-tc3b-siyah-oyuncu-koltugu-ae-atc3b.html şuan kullanıyorum fazlasıyla memnunum yerli markalarda görmediğim kalite bunda var
WhatsApp Image 2022-12-27 at 14.50.12.jpeg

Hawk Future serisine bakabilirsin ama biraz pahalı gibi. Hawk Fab serisi de güzel gözüküyor ama sallanma falan oluyormuş.
Hocam Fab V4 kuıllanan bir arkadaşım önermediğini xDrive a bakmam gerektiğini söylemişti.

Hocam Fab V4 kuıllanan bir arkadaşım önermediğini xDrive a bakmam gerektiğini söylemişti.
Hawk Future iyi diyorlar. Hatta Tolunay Ören bile kullanıyor diye biliyorum.

her markayı övende çok kötüleyende alıp denemeden bilemezsin kiminine kargoda canına okunmuş geliyo markayı taşa tuyuo, kimi koltuğun üzerinde akrobasi deniyo zarar veriyo sövüyo sayıyo, kimi sıvı teması yapıyo derinin içinden geçiyo, malın kalitesi kadar kullananın malını sevmesi de gerekli diye düşünüyorum.

Hocam xPrime ın diğer koltukları hakkında güzel şeyler duymamıştım fakat sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Bilmiyorum ben aldım sorunsuz geldi kurulumu basit eskiden plastik sandalyede otururdum bel ağrım olurdu şimdi olmuyor konfor olarak diğer koltuklara göre nasıl bilmiyorum birde ayak uzatma olduğu için tercih ettim ben film izlerken iyi oluyor

Geri