Elden satış özelliğimiz yeni güncellemeler de eklenecek. Lakin güvenli bir şekilde ürününü almak isteyen arkadaşlar, cüzzi bir komisyon bedeliyle Oyuncu Market güvencesiyle satın alabilecek. Ödemelerde tamamen iyzico ile çalışmaktayız.
Hali hazırda serbest piyasada fiyatlara müdahale etme gibi bir lüksümüz olamaz. Bu platform; altını çizerek söylüyorum pazaryeri platformu. Her kullanıcı bu pazarda fiyatlandırmasını dilediği gibi yapabilir. "Satılır mı? Satılmaz mı?" Sorusunun cevabı yine sizlersiniz.
Sıfır ve ikinci el pazaryeri platformuyuz Sizler gibi sıkı Aorus hayranlarını platforma bekleriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hali hazırda serbest piyasada fiyatlara müdahale etme gibi bir lüksümüz olamaz. Bu platform; altını çizerek söylüyorum pazaryeri platformu. Her kullanıcı bu pazarda fiyatlandırmasını dilediği gibi yapabilir. "Satılır mı? Satılmaz mı?" Sorusunun cevabı yine sizlersiniz.
Esenlikler!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hala üniversite öğrenimim devam etmekte. 2. Sınıfa yeni terfi ettim.
Uygulamadaki ürün arama özelliği çok kötü geliştirilmeli mesela ram yazıyorum ram kelimesine ait bir şey bulunamadı gibi bir şey diyor ama ram satanlar var aslında sadece arama bulamıyor.