Yardım Oyuncu Market İle İlgili

Selamlar dostlar,

Ben Oyuncu Market'den Satış ve Pazarlama Sorumlusu Tuğra.
Aklınıza takılan bütün soru ve önerilerinizi alabilirim.

Sağlıcakla!
ürün satmak istiyorum fakat komisyon yüzünden %5 den dolayı getirisi azalıyor keşke kaldırılsa (letgo ,sahibinden gibi)

Elden satış özelliğimiz yeni güncellemeler de eklenecek. Lakin güvenli bir şekilde ürününü almak isteyen arkadaşlar, cüzzi bir komisyon bedeliyle Oyuncu Market güvencesiyle satın alabilecek. Ödemelerde tamamen iyzico ile çalışmaktayız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ürün satmak istiyorum fakat komisyon yüzünden %5 den dolayı getirisi azalıyor keşke kaldırılsa (letgo ,sahibinden gibi)

Keza get mantığı %10'dan fazla komisyon alıyor. Bize %5'i çok görmeyiniz :)

Sitedeki fiyatlar neden bu kadar pahalı?
Rx 570 ekran kartına 1900 TL yazan satıcı gördüm.

Aorus İle Anlasma yapılsın

Sıfır ve ikinci el pazaryeri platformuyuz :) Sizler gibi sıkı Aorus hayranlarını platforma bekleriz.

Sitedeki fiyatlar neden bu kadar pahalı?
Rx 570 ekran kartına 1900 TL yazan satıcı gördüm.

Hali hazırda serbest piyasada fiyatlara müdahale etme gibi bir lüksümüz olamaz. Bu platform; altını çizerek söylüyorum pazaryeri platformu. Her kullanıcı bu pazarda fiyatlandırmasını dilediği gibi yapabilir. "Satılır mı? Satılmaz mı?" Sorusunun cevabı yine sizlersiniz.

Esenlikler!

Hangi üni hangi bölüm mezunusunuz?

Hala üniversite öğrenimim devam etmekte. 2. Sınıfa yeni terfi ettim. :)

Sıfır ve ikinci el pazaryeri platformuyuz :) Sizler gibi sıkı Aorus hayranlarını platforma bekleriz.

Hali hazırda serbest piyasada fiyatlara müdahale etme gibi bir lüksümüz olamaz. Bu platform; altını çizerek söylüyorum pazaryeri platformu. Her kullanıcı bu pazarda fiyatlandırmasını dilediği gibi yapabilir. "Satılır mı? Satılmaz mı?" Sorusunun cevabı yine sizlersiniz.

Esenlikler!

Hala üniversite öğrenimim devam etmekte. 2. Sınıfa yeni terfi ettim. :)
Hangi bölüm

Merhabalar, kargo seçme olanağımız var mı?

Güncel bir şekilde soruları alabilirim. Yeni sürüm yakında paylaşılacaktır.

Uygulamadaki ürün arama özelliği çok kötü geliştirilmeli mesela ram yazıyorum ram kelimesine ait bir şey bulunamadı gibi bir şey diyor ama ram satanlar var aslında sadece arama bulamıyor.

Geri