Bu masayı kuzenim aldı bende kullandım çok sağlam ve şık satıcı ile detaylarını konuşabilirsin bir kaç tane seçenek sunuyorlar. MDF dende yapıyorlar fiyatı da iyi bence.Arkadaşlar selam F/P internetten de olabilir marangozdan da olabilir ama marangoz ne kadara mal olur sizce? Bu ortama güzel bir masa istiyorum çift monitör kullanıyorum yetmiyor.Alıntıyı görüntüle
600 tl aldım hocam, ps4 orjinal değil replika ps cafeden aldımdostum konuyla biraz alakasız olucakta ps4 kolu ps4ün değilse nerden ne kadara aldın söylermisin
cidden güzelmiş 140 genişlikBu masayı kuzenim aldı bende kullandım çok sağlam ve şık satıcı ile detaylarını konuşabilirsin bir kaç tane seçenek sunuyorlar. MDF dende yapıyorlar fiyatı da iyi bence.
yani 4k ya şu masayı yaptırdım 6 ay önce felan boyut olarak biraz büyük ama zorlarsan senin ki benim masanın yarısı olur diye tahmin ediyorum böyle bir şey yapabilirsingereksiz pahalı oyuncu masası altın da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3500-4000
hocam gidip ne diyoruz yani ben onları tam bilmiyorum bu model ne olarak geçiyor tam bilmiyorum da bu işleri yarıdmcı olursanız sevinirimyani 4k ya şu masayı yaptırdım 6 ay önce felan boyut olarak biraz büyük ama zorlarsan senin ki benim masanın yarısı olur diye tahmin ediyorum böyle bir şey yapabilirsin
İkeadan falan suntalama o parayı vermektense mdf almak için üzerine biraz para koymak çok daha mantıklı. Tek önerim suntalam almada nereden nasıl alıyorsan al.gereksiz pahalı oyuncu masası altın da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3500-4000
suntalam var da beğendiğim neden suntalam alınmaz dediniz hocam.İkeadan falan suntalama o parayı vermektense mdf almak için üzerine biraz para koymak çok daha mantıklı. Tek önerim suntalam almada nereden nasıl alıyorsan al.
İkeadan falan suntalama o parayı vermektense mdf almak için üzerine biraz para koymak çok daha mantıklı. Tek önerim suntalam almada nereden nasıl alıyorsan al.
Allah daha iyilerini nasip etsin ortam yakıyor Tebrikleryani 4k ya şu masayı yaptırdım 6 ay önce felan boyut olarak biraz büyük ama zorlarsan senin ki benim masanın yarısı olur diye tahmin ediyorum böyle bir şey yapabilirsin