Ekipbaşları ünlü insanlar mı? Ve ajansa gittiğim zaman ünlüleri görme şansım yüksek mi?rol icabı hocam orda yanlış yapmadıysan kimse kolay kolay kızamaz sana zaten her ay ekipbaşları değişiyor ordaki boş insanları kaldıramıyorlar
ekipbaşları ünlü değil dizi çekiminde tabii ki görürsün hatta her sahnen ünlülerle olacakEkipbaşları ünlü insanlar mı? Ve ajansa gittiğim zaman ünlüleri görme şansım yüksek mi?
neden karşı çıksınkiAnneme nasıl gitmek istediğimi söylerim onu bilemiyorum hocam...
orda arkadaş edinirim hemde harçlığım çıkar çok kişi önerdi felan de bence gönderirlerSen otur dersine bak falan derler terslerler diye utanıyorum. Utangacım biraz. Hatta birazdan da fazla.
Benim için şimdilik harçlık önemli değil. Çünkü zaten şu anda başarılı olursam ilerde binlerce katını alacağım. Başka bir ikna etme yöntemi aklına geliyor mu?orda arkadaş edinirim hemde harçlığım çıkar çok kişi önerdi felan de bence gönderirler
yok başka denebilecek bişey yokBenim için şimdilik harçlık önemli değil. Çünkü zaten şu anda başarılı olursam ilerde binlerce katını alacağım. Başka bir ikna etme yöntemi aklına geliyor mu?