aragonattt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 683
2. El ekran kartı(Rx570 4gb) aldığım için bir sürü test yaptım bir sürü de konu açtım buraya ve genel olarak psumun ve ramimin ekran kartı için yetetsiz olduğu söylendi. 3 4 gün kullandım bilgisayar kapanmıyor ve internette gördüğüm performanslarla aynı performansı alıyordum ama ara ara fps drop olduğu için daha düşükte akıcı bir şekilde kullanıyordum. Isınması olduğu içinde bugün macun sürdürüp içini temizlettim fakat geri gelip taktığımda ısınma sorunu çözülmemiş üstüne bu yediğim droplar düşük ayarlarda da olmaya başlamıştı (Resident evil 2 ve 3 için konuşuyorum onun dışında lol ve rocket lig max ayarlarda 150 fpsin altına düşmüyorum bile) furmarktada pc kendini kapatmadı ama siyah ekran aldım ve discord falan arkada çalışmaya ses gelmeye devam etti. Daha sonra resident evil oynarken de oldu aynısı. Şimdi memtest kurdum o çalışıyor tahminen bi 30dksı kaldı. Sorun ramde değilse ekran kartında mıdır kesin yoksa psu yetersiz diye sistemi kapatmıyıp sadece siyah ekran verir mi?
Sistem özellikleri;
A320m k prime anakart
8 gb 2133mhz ddr4 Ram
Ryzen 5 1600 af işlemci
Rx570 4gb asus expedition ekran kartı (8 pin girişi var ama ben 6 pin takabildim)
350watt 80+bronze nagas psu
240+1tb hafıza
Sistem özellikleri;
A320m k prime anakart
8 gb 2133mhz ddr4 Ram
Ryzen 5 1600 af işlemci
Rx570 4gb asus expedition ekran kartı (8 pin girişi var ama ben 6 pin takabildim)
350watt 80+bronze nagas psu
240+1tb hafıza