Neler Yeni

Oyunlar çok sıkıcı gelmeye başladı

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
deadcells

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Açık Dünya Olmayan Oyun Önerilerim:
Dead Space 3
Spec Ops: The Line
MGSV: Phantom Pain / Ground Zeroes
Medal of Honor: Warfighter
Battlefield 3-4-Hardline-1-5
Dishonered 2
Max Payne 3
Katana Zero
Quantum Break
Heavy Rain
Detroit: Become Human
Bioshock: İnfinite
Sniper: Ghost Warrior Contracts
Sniper Elite V4

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Göz atacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık Dünya Olmayan Oyun Önerilerim:
Dead Space 3
Spec Ops: The Line
MGSV: Phantom Pain / Ground Zeroes
Medal of Honor: Warfighter
Battlefield 3-4-Hardline-1-5
Dishonered 2
Max Payne 3
Katana Zero
Quantum Break
Heavy Rain
Detroit: Become Human
Bioshock: İnfinite
Sniper: Ghost Warrior Contracts
Sniper Elite V4
Bunların hepsine bakacağım.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Eklemeyi unuttum kusura bakma. Bu oyunu da oynadım arkadaşlarla baya sarmıştı internet cafe de ama artık gitmediğimiz için ben tek kişilik oyun bakıyorum. Bu oyun tek kişilik nedense 10. günden sonra sarmamaya başladı.
Evet arkadaşlarlarla bayağı sarıyor savaş tarzı oyunlar oynayın o zaman sarar

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Hiç bilmiyorsan Warzone oynama, daha doğar doğmaz ölüyorsun. Öyle manyaklar varki şu oyunu oynayan. Tomb raider'a göz at. Ama eski yapımlarına değil Tomb Raider 2013, Rise Of The Tomb Raider, Shadow of The Tomb Raider. Uncharted'ın PC versiyonu gibi düşün ama Lara Croft ortalığı birbirine katarken Nathan Drake sütünü yeni yudumluyordu.

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
Merhabalar herkese iyi forumlar. Biraz oyun tavsiyesine ihtiyacım var. Zamanında severek oynadığım oyunlar CS:GO CS 1.6 MTA Crysis 2 ve 3. 1 nedense çok sarmadı. Call of Duty Modern Warfare 2 3 4 güzeldi. Far Cry 1 ve 3. 4 eh işte 2 ile 5'i hiç beğenemedim. Need for Speed Carbon, Most Wanted, Shift 1 Most Wanted 2 eh işte Payback'te fena sayılmazdı heat hiç beğenemedim. Galiba hayatım boyunca oynadığım oyunların birçoğu olabilir. Bana önerebileceğiniz bu tarz oyunlar var mıdır? Bir şey daha eklemek istiyorum deneyipte nedense sarmayan oyunlar GTA 5 Doom Valorant bu tarz oyunlar nedense hiç sarmıyor veya 2 3 saat sonra alt F4 çekiyorum. Bana önerebileceğiniz ne olursa fark etmez yeter ki eğlenceli hikayesi aşırı saran koltuğumdan kaldırtmayacak bir oyun arıyorum ama bulamıyorum belki siz bilirsiniz diye danışmak istedim. Şimdiden önereceğiniz oyunlar için teşekkür ederim.
forza horizon 4 ü deneyebilirsin ben 3 gündür oynuyorum bayağı sardı

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhabalar herkese iyi forumlar. Biraz oyun tavsiyesine ihtiyacım var. Zamanında severek oynadığım oyunlar CS:GO CS 1.6 MTA Crysis 2 ve 3. 1 nedense çok sarmadı. Call of Duty Modern Warfare 2 3 4 güzeldi. Far Cry 1 ve 3. 4 eh işte 2 ile 5'i hiç beğenemedim. Need for Speed Carbon, Most Wanted, Shift 1 Most Wanted 2 eh işte Payback'te fena sayılmazdı heat hiç beğenemedim. Galiba hayatım boyunca oynadığım oyunların birçoğu olabilir. Bana önerebileceğiniz bu tarz oyunlar var mıdır? Bir şey daha eklemek istiyorum deneyipte nedense sarmayan oyunlar GTA 5 Doom Valorant bu tarz oyunlar nedense hiç sarmıyor veya 2 3 saat sonra alt F4 çekiyorum. Bana önerebileceğiniz ne olursa fark etmez yeter ki eğlenceli hikayesi aşırı saran koltuğumdan kaldırtmayacak bir oyun arıyorum ama bulamıyorum belki siz bilirsiniz diye danışmak istedim. Şimdiden önereceğiniz oyunlar için teşekkür ederim.
pes 2013 yükle öyle bir sararki

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Online istiyorsan warzone offline istiyorsan cold war

MENGELE88

80+ Bronze
zamanında severek oynadığım 5-10 tane mağara oyununu hala oynasaydım bende sıkılırdım

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Hiç bilmiyorsan Warzone oynama, daha doğar doğmaz ölüyorsun. Öyle manyaklar varki şu oyunu oynayan. Tomb raider'a göz at. Ama eski yapımlarına değil Tomb Raider 2013, Rise Of The Tomb Raider, Shadow of The Tomb Raider. Uncharted'ın PC versiyonu gibi düşün ama Lara Croft ortalığı birbirine katarken Nathan Drake sütünü yeni yudumluyordu.
Tomb raider bulmaca tarzı oyunlar açıkçası kafam almıyor maalesef öyle oyunları.:(

pes 2013 yükle öyle bir sararki
Maç oyunlar hiç sevmiyorum maalesef.

16

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Arkadaşlarınla beraber eğlenebileceğin bir oyun oyna olmazmı? Sanirım evde dura dura canın sıkılmış neredenmi biliyorum benimde sıkıldı ama seninle oyun oynayamam çünkü pc yok

Top Bottom