Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Forza Horizon 4 tavsiye edebilirim, NFS den çok daha fazla keyif alacağını düşünüyorum
Yeni olarak nedense çoğu oyun sarmıyor direk alt f4 e gidiyor veya 1 kere oynayıp 1 2 saat sonra alt f4 çekip bir daha girmiyorum.zamanında severek oynadığım 5-10 tane mağara oyununu hala oynasaydım bende sıkılırdım
Forza horizan 4 hikayesi iyi midir ?Forza Horizon 4 tavsiye edebilirim, NFS den daha çok keyif alacağını düşünüyorum
Hikaye olarak çok fazla bir şey yok oyunda fakat oynanışı, grafikleri, araç çeşitliliği falan çok iyi. Ayrıca hikayesi az da olsa yapılacak çok şey var hikaye haricindeYeni olarak nedense çoğu oyun sarmıyor direk alt f4 e gidiyor veya 1 kere oynayıp 1 2 saat sonra alt f4 çekip bir daha girmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forza horizan 4 hikayesi iyi midir ?
Ben de 16 yaşındayım ve oyunlardan fazla zevk almıyorum.
Daha yararlı aktiviteler denedim sıkıldım. Sistemi yeni topladım ondan dolayı oyun arıyorum. Veya istediğim aktiviteler yüksek mebla da oldukları için maalesef ilgilenemiyorum.Ben de 16 yaşındayım ve oyunlardan fazla zevk almıyorum.
Mecbur değilsin. Zevk alamıyorsan oynama. Sanki hayati bir şeymiş gibi söylüyorsunuz.
Daha farklı ve mümkünse yararlı bir aktivite bulun.
Oho galiba en son ve en severek oynadığım oyun crysis 2 yi söylemediysem kusura bakmayın ve ayrıyetten ekliyorum hem yaşım tutmuyor hemde mining yapacak bir ekran kartım yok.oyundan sıkıldıysan mining yap hem para kazanırsın
crysis denedin mi
Max Payne 1,2,3 bakabilirsinMerhabalar herkese iyi forumlar. Biraz oyun tavsiyesine ihtiyacım var. Zamanında severek oynadığım oyunlar CS:GO CS 1.6 MTA Crysis 2 ve 3. 1 nedense çok sarmadı. Call of Duty Modern Warfare 2 3 4 güzeldi. Far Cry 1 ve 3. 4 eh işte 2 ile 5'i hiç beğenemedim. Need for Speed Carbon, Most Wanted, Shift 1 Most Wanted 2 eh işte Payback'te fena sayılmazdı heat hiç beğenemedim. Galiba hayatım boyunca oynadığım oyunların birçoğu olabilir. Bana önerebileceğiniz bu tarz oyunlar var mıdır? Bir şey daha eklemek istiyorum deneyipte nedense sarmayan oyunlar GTA 5 Doom Valorant bu tarz oyunlar nedense hiç sarmıyor veya 2 3 saat sonra alt F4 çekiyorum. Bana önerebileceğiniz ne olursa fark etmez yeter ki eğlenceli hikayesi aşırı saran koltuğumdan kaldırtmayacak bir oyun arıyorum ama bulamıyorum belki siz bilirsiniz diye danışmak istedim. Şimdiden önereceğiniz oyunlar için teşekkür ederim.