Neler Yeni

Oyunlar çok sıkıcı gelmeye başladı

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forza Horizon 4 tavsiye edebilirim, NFS den çok daha fazla keyif alacağını düşünüyorum

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
zamanında severek oynadığım 5-10 tane mağara oyununu hala oynasaydım bende sıkılırdım
Yeni olarak nedense çoğu oyun sarmıyor direk alt f4 e gidiyor veya 1 kere oynayıp 1 2 saat sonra alt f4 çekip bir daha girmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forza Horizon 4 tavsiye edebilirim, NFS den daha çok keyif alacağını düşünüyorum
Forza horizan 4 hikayesi iyi midir ?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni olarak nedense çoğu oyun sarmıyor direk alt f4 e gidiyor veya 1 kere oynayıp 1 2 saat sonra alt f4 çekip bir daha girmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forza horizan 4 hikayesi iyi midir ?
Hikaye olarak çok fazla bir şey yok oyunda fakat oynanışı, grafikleri, araç çeşitliliği falan çok iyi. Ayrıca hikayesi az da olsa yapılacak çok şey var hikaye haricinde

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Ben de 16 yaşındayım ve oyunlardan fazla zevk almıyorum.
Mecbur değilsin. Zevk alamıyorsan oynama. Sanki hayati bir şeymiş gibi söylüyorsunuz.
Daha farklı ve mümkünse yararlı bir aktivite bulun.
Daha yararlı aktiviteler denedim sıkıldım. Sistemi yeni topladım ondan dolayı oyun arıyorum. Veya istediğim aktiviteler yüksek mebla da oldukları için maalesef ilgilenemiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,560
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
oyundan sıkıldıysan mining yap hem para kazanırsın :D
crysis denedin mi

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
oyundan sıkıldıysan mining yap hem para kazanırsın :D
crysis denedin mi
Oho galiba en son ve en severek oynadığım oyun crysis 2 yi söylemediysem kusura bakmayın ve ayrıyetten ekliyorum hem yaşım tutmuyor hemde mining yapacak bir ekran kartım yok.

MENGELE88

80+ Bronze
Valheim,witcher serisi mount and blade viking dlc,saints row II-III,kingdom of amalur,metro serisi,American Truck Sim

bunları dene 30yaşıma yaklaştım hala oynuyorum tonla şey
kaliteli oyunlar var oynancak hipster olmaya gerek yok

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alihan Aydın
Merhabalar herkese iyi forumlar. Biraz oyun tavsiyesine ihtiyacım var. Zamanında severek oynadığım oyunlar CS:GO CS 1.6 MTA Crysis 2 ve 3. 1 nedense çok sarmadı. Call of Duty Modern Warfare 2 3 4 güzeldi. Far Cry 1 ve 3. 4 eh işte 2 ile 5'i hiç beğenemedim. Need for Speed Carbon, Most Wanted, Shift 1 Most Wanted 2 eh işte Payback'te fena sayılmazdı heat hiç beğenemedim. Galiba hayatım boyunca oynadığım oyunların birçoğu olabilir. Bana önerebileceğiniz bu tarz oyunlar var mıdır? Bir şey daha eklemek istiyorum deneyipte nedense sarmayan oyunlar GTA 5 Doom Valorant bu tarz oyunlar nedense hiç sarmıyor veya 2 3 saat sonra alt F4 çekiyorum. Bana önerebileceğiniz ne olursa fark etmez yeter ki eğlenceli hikayesi aşırı saran koltuğumdan kaldırtmayacak bir oyun arıyorum ama bulamıyorum belki siz bilirsiniz diye danışmak istedim. Şimdiden önereceğiniz oyunlar için teşekkür ederim.
Max Payne 1,2,3 bakabilirsin

Top Bottom