Arkadaşlar Valorant ve CS:GO'da olmuyor hikayeli oyunlar da oluyor PUBG'de de oluyor yardımcı olur musunuz driverlar falan her şey güncel bana driver güncelle falan demeyin bilen varsa yazsın yoksa yazmayın
i5 12400f rtx 4060 8x2 16 gb ram 3600mhz gskill ram imza da yazıyor bi de hocamSistem özellikleri?
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce Intel Core i5 12400F GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz DDR4 Soket 1700 BitFenix Nova Mesh SE 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Beyaz Mid Tower Kasa GSKILL 8X2 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit RamSistem özellikleri?
Mobilde imzalar görünmüyor,i5 12400f rtx 4060 8x2 16 gb ram 3600mhz gskill ram imza da yazıyor bi de hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce Intel Core i5 12400F GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz DDR4 Soket 1700 BitFenix Nova Mesh SE 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Beyaz Mid Tower Kasa GSKILL 8X2 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram
güncel hocamMobilde imzalar görünmüyor,
Anakartın bios sürümü hakkında bilginiz var mı?
Anlamıyorum hocam kart da problem görünmüyor testler de sıkıntı yapmıyor işlemci desen testler de problem yapmıyor valorant da rahatça fps drop yemeden oynuyorum aynı şekilde csde ama iş hikayeli oyunlara gelince hepsin de drop yiyorumMobilde imzalar görünmüyor,
Anakartın bios sürümü hakkında bilginiz var mı?
Videoyu biraz daha uzun çekme şansın var mıdır? Ne sıklıkla dalgalanıyor fps ona bakalım.
hocam aktif değil dikey senkronizasyon da kapalıydıBiraz düşündüm, monitörün 144hz mi?
Oyunda fps limiti aktif mi?
(Aktifse kapat)
Dikey senkronizasyon ayarı kapalı mı?
(Kapalı olmalı)
Bunları kontrol edip yazar mısın lütfen?
165 hz 1ms asus tuf gaming vg249q1ahocam aktif değil dikey senkronizasyon da kapalıydı
yapayım da ramle alakalı olacağını sanmıyorum ram testi yapmıştım windowsun kendisindenmemtest86 dan ramleri test eder misin
kanka bi arkadaşta da aynı sorun vardı sıkıntı ram kaynaklı çıkmıştı ve windows temiz gösteriyorduyapayım da ramle alakalı olacağını sanmıyorum ram testi yapmıştım windowsun kendisinden
Hocam yapmayayım çünkü yaptım ben daha öncememtest86 dan ramleri test eder misin
Oyun bitince yaparım o zaman hocam arkadaşlarla valorantdayımkanka bi arkadaşta da aynı sorun vardı sıkıntı ram kaynaklı çıkmıştı ve windows temiz gösteriyordu
valoda da olması lazım hocam ama valoda olmuyor?kanka bi arkadaşta da aynı sorun vardı sıkıntı ram kaynaklı çıkmıştı ve windows temiz gösteriyordu