Neler Yeni

Oyunlar günah mıdır?

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Hocam müzikte de sakınca yoktur istisnalar hariç. Şimdi gidip de Feyzullah dinlersen sakıncalıdır
senin dediğin olay ilahiler,zilsif def,ney ve askeri bando marşları vs için geçerli,Osmanlı alimlerinin buna yeşil yakmasının sebebi ise askere marşların moral vermesi

cumhur alim bir hadisi baz alarak haram diyor (bkz Tirmizi 2309, İbni Ebi’d-Dünya Zemhu’l-Melahi 1/b, Ebu Amr ed-Dani es-Sünenu’l-Varide fi’l-Fiten 39/a ve 40/b, İbnu’n-Neccar Zeylu Tarih-i Bağdad 18/252)

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
Antik yunan mitolojisi chubbeli ahmod hacı ya ters (!) Cinsel organım cübbe takmış geziyor işte
Satranç günah diyordu ya komik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antik yunan mitolojisi chubbeli ahmod hacı ya ters (!) Cinsel organım cübbe takmış geziyor işte
Bide kültür abi

Aga araştırmalar oyun oynamanın iyi olduğunu söylüyor 7 24 ibadet ediyorlar sanki

Biliyorsunuz oyunlar kötü bir şey değil ama bazı hocalar şiddet ve +18 oyunların caiz olmadığı kanaatindeler ancak bazı kesimler ise insanların niyetin öyle olmadığı yönündedir siz ne düşünüyorsunuz?
images (2) (6).jpeg

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
Arkadaşlar kaynak var mı günah olmadığıma dair

Hanaz

80+ Gold
Satranç günah diyordu ya komik

Bide kültür abi

Aga araştırmalar oyun oynamanın iyi olduğunu söylüyor 7 24 ibadet ediyorlar sanki
Kanka cidden bukadar takıyorsan ilerde ateist olursum söylim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
o zaman ben çekirdekten cehennemliğim aga bb

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
Ben parada yatırdım cehennem odunuyuz kesin
Ben kültürleniyorum aynı zamanda ve araştırmalara göre oyun oynamak faydalı diye araştırmalar gördüm en azından tv izlemekten iyidir bence kitap ve tv gibi görülmeli

Hanaz

80+ Gold
Ben kültürleniyorum aynı zamanda ve araştırmalara göre oyun oynamak faydalı diye araştırmalar gördüm en azından tv izlemekten iyidir bence kitap ve tv gibi görülmeli
Minecraftta domuz var diye ülkeden yasaklansın diyen bi ülkedeyiz sen neyin derdindesin oyna oyununu geç takma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,702
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom